Tipwin Sportsvæddemål – Tipwin Bonus

Tipwin LogoEt stadig relativt ukendt i brnachen er bookmakeren Tipwin. Virksomheden blev grundlagt i 2010 og er i øjeblikket påbegyndt en ny opstart for at møde op mod de store bookmaker i branchen. Nogle fans af den tyske fobdold Bundesliga har måske lagt mærke til Tipwin pga. af deres sponsorat hos Hannover 96 og Bayer Leverkusen.
 
Tipwin er, ligesom de fleste andre bookmakere, bosat på Malta og er registreret på øen som et internationalt handelsselskab. Derudover har Tipwin de officielle licens til at være atkiv på det danske marked fra den danske spillemyndighed.
 
I den følgende artikel informerer vi dig om Tipwin. Vores test er opdelt i forskellige områder. Disse områder er opdelt i:

  • Tilmelding og registrering hos Tipwin
  • Ind- og udbetalingsmåder hos Tipwin
  • Layout og design af Tipwins hjemmeside
  • Tipwins væddemåls marked
  • Kundeservice hos Tipwin
  • Mobil hjemmeside og Tipwin App

 

Tilmelding og registrering hos Tipwin

Registreringen og Log In fungerer hos Tipwin (www.tipwin.dk) på en traditionel måde. På hjemmesiden finder du ”åbn konto” eller ”log in” øverst til højre på hjemmesiden. Ved at klikke på “Åbn nu”, som er markeret med rødt, vil du blive videresendt til registreringsformularen. Her skal du bare følge de enkelte trin. Indtast dit navn, kontaktoplysninger og dine ønskede kundedata i de felter, der er angivet til dette formål. Hvis du har udfyldt alle nødvendige felter, skal du klikke på “Åbn konto”. For at færdiggøre din registrering behøver du kun at bekræfte registreringslinket, som bliver sendt til din e-mail-adresse. Alt i alt er registreringen hos Tipwin hurtig, ukompliceret og struktureret.

 

Tipwin registrering

 

Ind- og udbetalingsmåder hos Tipwin

Tipwin ligger stadig bag konkurrenterne for indbetalings- og tilbagetrækningsmetoderne. I øjeblikket tilbyder bookmakeren kun kreditkort (VISA / MasterCard), Skrill, Neteller samt paysafecard. Det skal dog antages, at den stadig unge Bookie vil udvide sit tilbud trin for trin i de kommende uger. Det faktum, at du ikke betaler gebyrer for nogen betalings- eller betalingsmetode, er positiv.

 

Layout og design af Tipwins hjemmeside

Tipwins design og struktur minder om meget Tipico. Der ser ud som om man overtog det gode hos Tipico og tilføjede lidt ekstra fra Tipwin. Således ser siden meget venlig ud og er velvalgt i forhold til skrifttyper og farve. Opbygningen er godt udført. Hurtigt og nemt kan der navigeres gennem det omfattende væddemålsprogram.

 
HUSK: Tipwin har overbevist os på mange måder både design, opbygning og omfang, desværre, dog har Tipwin stadig ingen velkomst bonus. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Så anbefaler vi bonusser af Befair eller Bet365. Bare klik på den grønne “Registrer nu på Betfair!” knappen for at gå direkte til Betfair. Eller den grønne “Åbn en konto hos Bet365!” – knappen nedenfor for at åbne lidt længere på denne side, en ny konto hos Bet365 og indsamle odds bonus.

 

Registrer nu på Betfair!

 

Tipwins væddemåls marked

Tipwins sportsmarked behøver ikke at skjule sig bag de store. På tidspunktet for vores test tilbød bookmakeren 20 forskellige sportsgrene i sit sortiment. De must-haves fodbold, ishockey, basketball er selvfølgelig i tilbuddet. Hvis du kan lide noget mere eksotiske spil, vil du sikkert finde i sport som Bowls eller Bandy. I fodbold går rækken meget dybt. Ud over de europæiske topligaer udvider tilbuddet sig til den tunesiske eller peruvianske liga. I alt kan du placere dine odds på over 40 forskellige ligaer. Tipwin kan også ses i de enkelte spil. Bookmakeren tilbyder mere end 60 forskellige odds på spil i den tyske Bundesliga eller UEFA Champions League. Ud over det klassiske 1X2-spil er der også mange andre væddemål som Handicap, OVER / UNDER, Mål-odds eller Halvlegs / Final odds for blot at nævne nogle få.

 

Tipwin væddemåls marked

 

Kundeservice hos Tipwin

Tipwins kundeservice er stadig under opbygning. Selvom bookmakeren har en god FAQ sektion, hvor de oftest stillede spørgsmål besvares, er kontaktmulighederne ringe. Kun en kontaktformular er tilgængelig for brugerne for at komme i kontakt med Tipwin.

 

Mobil hjemmeside og Tipwin App

Her kan Tipwin gøre nogle få point godt igen. Ihvertfald hos Android-brugere. Til dem er der udover den mobile / responsive hjemmeside også en egen Tipwin app. Appen findes imidlertid ikke i PlayStore på grund af retningslinjerne, men skal downloades via mobilwebsite i form af Tipwin.apk-filen. Tipwin-appen er overskuelig og viser alle væddemål, som også kan findes på desktop-varianten. Alle, der ikke har muligehd for appen, kan stadig få adgang til Tipwins mobilwebsite. Dette har den fordel, den opdateres automatisk og kræver ikke nogen opdateringer.