Tipwin Bonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

Tipwin.dk giver 100% velkomstbonus op til 800 kr.! Kunder med enten ny eller gammel konto kan modtage bonussen på den første eller næste indbetaling. Et rigtig godt tilbud som giver massevis af muligheder for dig som spiller. Tipwin Ltd er et maltesisk firma, som yder Multi-Channel sportsvæddemål fysisk og online under varemærket tipwin. Bookmakervirksomheden blev grundlagt i 2010 som et internationalt handelsselskab baseret i Malta og har valgt at give dig en utrolig god velkomstbonus på op til 800 kr.! Kampagnen gælder alle kunder og er tilgængelig for sports-og live væddemål! mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

800 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Betalingsmetoder for bonus

paysafecard Visa Mastercard Skrill NETELLER ecoPayz Trustly

Bonustype

Omsætningskrav

5 x gennemspil af indskud, 5 x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

ubegrænset

Mindste odds

1.80

Udbetalingsbetingelser

Kampagnenen er eksklusiv for alle kunder og gælder kun for sports- og live-væddemål. Når du har registreret og bekræftet din konto, bliver velkomstbonussen på din første / næste indbetaling automatisk tilføjet til din konto. Bemærk, at din konto skal verificeres før du modtager din odds velkomstbonus. Hvis du foretager din første indbetaling før din konto er blevet bekræftet, kan bonussen alligevel modtages på det næste indskud, efter at du har bekræftet din konto. Det samlede beløb, indbetalingsbeløb og bonusbeløb, skal satses mindst 5 gange (5X) med alle væddemål afregnet før det indbetalte beløb og bonusbeløbet frigives til tilbagetrækning. Husk: Den maksimale indsats pr. kupon, der indgår i beregningen af overdragelsen, er 800 kr.. Det mindste odds pr. kupon, der er inkluderet i beregningen af genspilsbeløbet, er 1,80. mere mindre

Tip

Bonussen er begrænset til én væddemålskonto pr. person, familie, husstand eller computer. Ved mistanke om misbrug via flere registreringer (fiktive konti, spillegrupper) eller spil på mange udfald for et væddemål, forbeholder Tipwin sig ret til at genkalde bonus og eventuelle deraf følgende gevinster. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Eksempel

Indbetal 800 kr. og modtag hele bonusbeløbet på 800 kr.. Indbetalingsbeløbet på 800 kr. + bonusbeløb på 800 kr. = 1.600 kr. Hele beløbet på 1.600 kr. skal spilles for mindst 5 gange (8.000 kr.), før midlerne frigives til udbetaling. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • 100% bonus på første og næste indskud
  • Simple gennemspilskrav
  • Høj min odds på 1.8

Anmeldelse

Tipwin er nok ikke den størreste bookmaker på marked men alligevel kan deres velkomstbonus anbefales. Især fordi du som ny og eksisterende kunde få din bonus på op til 800 kr.! Kunder med enten ny eller gammel konto kan modtage bonussen på den første/næste indbetaling. Indbetal hos tipwin og få bonusbeløb på 100% op til 800 kr. på din første/næste indbetaling! mere mindre

Spillelicens

Malta Gaming Authority (MGA) Spillemyndigheden

Tre skridt til at få bonussen

1
Registrer og bekræft din konto!
2
Efterfølgende bliver velkomstbonussen på din første / næste indbetaling automatisk tilføjet til din konto.
3
Det samlede beløb, indbetalingsbeløb og bonusbeløb, skal satses mindst 5 gange (5X) med alle væddemål afregnet før det indbetalte beløb og bonusbeløbet frigives til udbetaling.

Bookmakeren Tipwin

En stadig relativt ukendt bookmaker er Tipwin. Virksomheden blev grundlagt i 2010 og er i øjeblikket påbegyndt en ny opstart for at møde op mod de store bookmaker i branchen. Nogle fans af den tyske fobdold Bundesliga har måske lagt mærke til Tipwin pga. af deres sponsorat hos Hannover 96 og Bayer Leverkusen.
 
Tipwin er, ligesom de fleste andre bookmakere, bosat på Malta og er registreret på øen som et internationalt handelsselskab. Derudover har Tipwin de officielle licens til at være atkiv på det danske marked fra den danske spillemyndighed.
 

Infos om Bookmaker Tipwin

 
I den følgende artikel informerer vi dig om Tipwin. Vores test er opdelt i forskellige områder. Disse områder er opdelt i:

  • Tilmelding og registrering hos Tipwin
  • Ind- og udbetalingsmåder hos Tipwin
  • Layout og design af Tipwins hjemmeside
  • Tipwins væddemåls marked
  • Kundeservice hos Tipwin
  • Mobil hjemmeside og Tipwin App

 

Tilmelding og registrering hos Tipwin

Registreringen og Log In fungerer hos Tipwin (www.tipwin.dk) på en traditionel måde. På hjemmesiden finder du ”åbn konto” eller ”log in” øverst til højre på hjemmesiden. Ved at klikke på “Åbn nu”, som er markeret med rødt, vil du blive videresendt til registreringsformularen. Her skal du bare følge de enkelte trin. Indtast dit navn, kontaktoplysninger og dine ønskede kundedata i de felter, der er angivet til dette formål. Hvis du har udfyldt alle nødvendige felter, skal du klikke på “Åbn konto”. For at færdiggøre din registrering behøver du kun at bekræfte registreringslinket, som bliver sendt til din e-mail-adresse. Alt i alt er registreringen hos Tipwin hurtig, ukompliceret og struktureret.
 

Ind- og udbetalingsmåder hos Tipwin

I øjeblikket tilbyder Tipwin kreditkort (VISA / Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard, Trusly og EcoPayz. Der er altså gode muligheder for indbetaling- og tilbagetrækning. Derudover er der ingen gebyrer for betalingmetode, hvilket er meget positivt.

 

Layout og design af Tipwins hjemmeside

Tipwins design og struktur minder om meget Tipico. Der ser ud som om man overtog det gode hos Tipico og tilføjede lidt ekstra fra Tipwin. Således ser siden meget venlig ud og er velvalgt i forhold til skrifttyper og farve. Opbygningen er godt udført. Hurtigt og nemt kan der navigeres gennem det omfattende væddemålsprogram.

 

Tipwins væddemåls marked

Tipwins sportsmarked behøver ikke at skjule sig bag de store. På tidspunktet for vores test tilbød bookmakeren 20 forskellige sportsgrene i sit sortiment. De must-haves fodbold, ishockey, basketball er selvfølgelig i tilbuddet. Hvis du kan lide noget mere eksotiske spil, vil du sikkert finde i sport som Bowls eller Bandy. I fodbold går rækken meget dybt. Ud over de europæiske topligaer udvider tilbuddet sig til den tunesiske eller peruvianske liga. I alt kan du placere dine odds på over 40 forskellige ligaer. Tipwin kan også ses i de enkelte spil. Bookmakeren tilbyder mere end 60 forskellige odds på spil i den tyske Bundesliga eller UEFA Champions League. Ud over det klassiske 1X2-spil er der også mange andre væddemål som Handicap, OVER / UNDER, Mål-odds eller Halvlegs / Final odds for blot at nævne nogle få. Tipwin tilbyder også en lang række muligheder indenfor esports betting, hvad end det er CS:GO eller Fifa.

 

Tipwin væddemåls marked

 

Kundeservice hos Tipwin

Tipwins kundeservice er stadig under opbygning. Selvom bookmakeren har en god FAQ sektion, hvor de oftest stillede spørgsmål besvares, er kontaktmulighederne ringe. Kun en kontaktformular er tilgængelig for brugerne for at komme i kontakt med Tipwin.

 

Mobil hjemmeside og Tipwin App

Betting apps er blevet mere og mere populært over de seneste år, og her kan Tipwin gøre nogle få point godt igen. Ihvertfald hos Android-brugere. Til dem er der udover den mobile / responsive hjemmeside også en egen Tipwin app. Appen findes imidlertid ikke i PlayStore på grund af retningslinjerne, men skal downloades via mobilwebsite i form af Tipwin.apk-filen. Tipwin-appen er overskuelig og viser alle væddemål, som også kan findes på desktop-varianten. Alle, der ikke har muligehd for appen, kan stadig få adgang til Tipwins mobilwebsite. Dette har den fordel, den opdateres automatisk og kræver ikke nogen opdateringer.