Tipwin Bonus

Tipwin Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
800 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
7 x gennemspil af indskud, 7 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.4
Tilmeld

Tipwin Bonus detaljer️

Tipwin.dk giver 100% velkomstbonus op til 800 kr.! Kunder med enten ny eller gammel konto kan modtage bonussen på den første eller næste indbetaling. Et rigtig godt tilbud som giver massevis af muligheder for dig som spiller. Tipwin Ltd er et maltesisk firma, som yder Multi-Channel sportsvæddemål fysisk og online under varemærket tipwin. Bookmakervirksomheden blev grundlagt i 2010 som et internationalt handelsselskab baseret i Malta og har valgt at give dig en utrolig god velkomstbonus på op til 800 kr.! Kampagnen gælder alle kunder og er tilgængelig for sports-og live væddemål!

Fordele & Ulemper

  • 100% bonus på første og næste indskud
  • Simple gennemspilskrav
  • Høj min odds på 1.8

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

ubegrænset

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Kampagnenen er eksklusiv for alle kunder og gælder kun for sports- og live-væddemål. Når du har registreret og bekræftet din konto, bliver velkomstbonussen på din første / næste indbetaling automatisk tilføjet til din konto. Bemærk, at din konto skal verificeres før du modtager din odds velkomstbonus. Hvis du foretager din første indbetaling før din konto er blevet bekræftet, kan bonussen alligevel modtages på det næste indskud, efter at du har bekræftet din konto. Det samlede beløb, indbetalingsbeløb og bonusbeløb, skal satses mindst 7 gange (7X) med alle væddemål afregnet før det indbetalte beløb og bonusbeløbet frigives til tilbagetrækning. Husk: Den maksimale indsats pr. kupon, der indgår i beregningen af overdragelsen, er 800 kr.. Det mindste odds pr. kupon, der er inkluderet i beregningen af genspilsbeløbet, er 1,80.

Tip

Bonussen er begrænset til én væddemålskonto pr. person, familie, husstand eller computer. Ved mistanke om misbrug via flere registreringer (fiktive konti, spillegrupper) eller spil på mange udfald for et væddemål, forbeholder Tipwin sig ret til at genkalde bonus og eventuelle deraf følgende gevinster.

Eksempel

Indbetal 800 kr. og modtag hele bonusbeløbet på 800 kr.. Indbetalingsbeløbet på 800 kr. + bonusbeløb på 800 kr. = 1.600 kr. Hele beløbet på 1.600 kr. skal spilles for mindst 7 gange (11.200 kr.), før midlerne frigives til udbetaling.

Anmeldelse

Tipwin Danmark er nok ikke den størreste bookmaker på marked men alligevel kan deres velkomstbonus anbefales. Især fordi du som ny og eksisterende kunde få din bonus på op til 800 kr.! Kunder med enten ny eller gammel konto kan modtage bonussen på den første/næste indbetaling. Indbetal hos tipwin og få bonusbeløb på 100% op til 800 kr. på din første/næste indbetaling!

Nyheder 🚨

Kvitova - Wozniacki odds og optakt
Manchester City - Sevilla: Super Cup odds