unibet nyheder

Champions League: Vind 250.000 kr. med Unibet

Bolden ruller på ny i Champions League. Derfor er Unibet på banen med en kæmpe mulighed for en bookmaker bonus. Det er selvfølgelig Game of Champions, der er på banen igen.

I Game of Champions kan du få fingrene i den samlede præmiepulje, der løber op i intet mindre end 250.000 kr. – altså en kvart million danske kroner.

For at få muligheden for at vinde enten hele eller en del af præmiepuljen skal du blot svare på seks spørgsmål i forbindelse med Champions League.

Unibet Game of Champions, Champions League odds
©Unibet

Game of Champions: Her er de 6 spørgsmål

Det kræver hverken en indbetaling hos Unibet, der er af de bedste bookmakere i Danmark, for at du kan være med i Game of Champions. Det kræver blot en Unibet-bruger, hvor du som ny Unibet-spiller lige nu kan få en Unibet startbonus på 100% op til 1.000 kr. i forbindelse med din oprettelse og første indbetaling.

I denne omgang af Game of Champions skal du svare på disse seks spørgsmål:

  1. Real Madrid – Manchester City: Hvad bliver resultatet af kampen?
  2. Real Madrid – Manchester City: Hvor mange skud på mål bliver der totalt i kampen?
  3. Real Madrid – Manchester City: Bliver der dømt et straffespark i ordinær spilletid i kampen?
  4. AC Milan – Inter: Hvad bliver resultatet i kampen?
  5. AC Milan – Inter: Hvor mange skud på mål bliver der totalt i kampen?
  6. AC Milan – Inter: Hvilke af de to hold får mest boldbesiddelse i kampen?

Champions League odds hos Unibet

Udover Game of Champions er Unibet også ude med en lang række Champions League odds. Se de aktuelle Champions League 1X2-odds hos Unibet her. De kan selvfølgelig spilles via din betting app.

Kamp1X2
Real Madrid – Manchester City 3.353.652.20
AC Milan – Inter3.253.152.50

Ny hos Unibet – Få op til 1.000 kr.

Det kræver som nævnt blot en Unibet-konto, for at du kan dyste med i Game of Champions om de 250.000 kr. Som ny Unibet-spiller kan du lige nu få en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling.

Din Unibet velkomstbonus skal efterfølgende omsættes otte gange til minimum odds 1.40, for at omsætningskravet er indfriet og bonussen kan udbetales. Der er altså tale om et meget lavt minimums odds, hvorved du tit kan spille på sejre til favoritterne.

Game of Champions løber til og med den 9. maj kl. 20:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. De ovennævnte Champions League odds er opdateret den 9. maj 2023 kl. 10:15.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Champions League-freebet: Sådan får du et
næste artikel
Eurovision: Spil risikofrit på Reiley