cashpoint nyheder

Champions League-freebet: Sådan får du et

Hvem skal i finalen i Champions League, Europa League og Europa Conference League? De første semifinaler står for døren, hvilket er guf for danske oddsere, når der venter den ene storkamp efter den anden på de største klubscener.

I forbindelse med ugens store europæiske kampe har du mulighed for at score en odds bonus uden indbetaling, hvis du spiller på de store kampe via din Cashpoint app. Se hvordan du scorer et freebet på dine europæiske odds her.

Cashpoint Champions League odds og freebet
©Cashpoint 08/05/2023

Sådan får du et freebet på Champions League

Cashpoint tilbyder et freebet til både nye og eksisterende spillere, der oddser på enten Champions League, Europa League eller Europa Conference League i forbindelse med de første semifinaler.

Spiller du minimum 50 kr. på dine odds på en af de tre store klubturneringer, så kvitterer Cashpoint med et automatisk freebet på 50 kr. For at du kan få denne betting bonus, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Cashpoint eller åben din Cashpoint app
  • Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  • Spil minimum 50 kr. på Champions League, Europa League eller Europa Conference League
  • Modtag et automatisk freebet på 50 kr. når dit væddemål er afgjort

Freebetkampagnen hos Cashpoint løber frem til den 12. maj kl. 01:00. Dit kvalificerende spil er dit første spil i kampagneperioden og skal være på en af de europæiske kampe fra den 9. til den 11. maj.

Du kan spille måde live, pre-match, kombinationer, singler, systemspil og multiwaybets i forbindelse med dit kvalificerende spil. Du har 30 dage til at anvende dit freebet, når det er blevet tildelt. Det skal bruges på 1 x sportsindsats, så du kan frit vælge mellem de forskellige sportsgrene hos Cashpoint. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Disse kampe kan give dig et freebet

Du kan spille på disse kampe i forbindelse med freebetkampagnen hos Cashpoint. Står du uden en Cashpoint-konto, men vil gerne spille på for eksempel Champions League og have et freebet, så kan du lige nu oprette en Cashpoint-bruger og få 100% i Cashpoint bonus op til 500 kr. i form af freebets.

Her kan du se de aktuelle Cashpoint odds på de europæiske kampe, der kan give dig et freebet:

Kamp1X2
Real Madrid – Manchester City3.123.652.22
AC Milan – Inter3.053.152.50
AS Roma – Bayer Leverkusen2.103.353.70
Juventus – Sevilla1.773.604.94
West Ham – AZ Alkmaar1.603.955.35
Fiorentina – FC Basel1.404.807.02
Oddsene er opdateret tirsdag den 9. maj kl. 9:30

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Boost dine City - Arsenal odds
næste artikel
Champions League: Vind 250.000 kr. med Unibet