unibet nyheder

Manchester-derby: Vind 250.000 kr.

Kan du svare rigtigt på blot tre spørgsmål, så kan det blive 250.000 kr. værd for dig med Manchester Derby Quizzen hos Unibet.

Du får et lille forspring her, for vi har nemlig kigget quizzen igennem for dig, så du kan få hjælp til, hvad du skal svare på i Manchester Derby Quizzen. Se spørgsmålene her og se også, hvordan du kan få en Unibet bonus med på vejen, hvis du ikke har en bruger hos den populære bookmaker med dansk licens.

Unibet Manchester Derby Quizzen, Manchester United - Manchester City odds
©Unibet 13/01/2023

Sådan deltager du i Manchester Derby Quizzen

Kan du som den eneste ramme alle tre spørgsmål i Manchester Derby Quizzen korrekt, så kan det blive dig, der løber med denne odds bonus fra Unibet. Her kan du se alle spørgsmål i quizzen, samt hvordan du deltager i den.

  • Klik dig ind på Unibet – evt. via linket herunder
  • Log ind eller opret dig
  • Klik på sport-kampagner
  • Vælg Manchester Derby Quizzen
  • Deltag

De tre spørgsmål, der kan skaffe dig en præmie på 250.000 kr., hvis du som den eneste svarer rigtigt på de tre spørgsmål, er:

  • Hvem scorer kampens første mål?
  • Hvornår scores kampens første mål?
  • Hvad bliver slutresultatet af kampen?

Når du har svaret på de tre spørgsmål, så indsender du dine svar, hvorefter du deltager i kampen om at vinde 250.000 kr. i Manchester Derby Quizzen.

Quizzen løber frem til den 14. januar kl. 13:29. Ingen tilmelding er påkrævet for at deltage. Præmiepuljen er på 250.000 kr. Alle spørgsmål bedømmes ud fra tv-kampure. Præmiepuljen bliver tildelt de spillere, der har svaret korrekt på alle spørgsmål i quizzen. Det er gratis at deltage i Manchester Derby Quizzen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

100% op til 1.000 kr.

Der er et ufravigeligt krav, for at du kan deltage i Manchester Derby Quizzen hos Unibet – og det er, at du har en Unibet-bruger, så du kan logge ind og svare på de tre spørgsmål.

Som ny Unibet-spiller kan du lige nu få 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. via den store Unibet velkomstbonus. Bonussen fra Unibet sport er blandt de største i landet, hvor 1.000 kr. er det maksimale, som du kan få en bonus på.

Bonussen fra Unibet er ganske fordelagtig, idet bonussen blot skal omsættes otte gange til minimum odds 1.40, før bonusbeløbet og gevinster derfra kan udbetales. Her er det især minimumsoddset, der giver gode chancer for at lave bonusbeløbet om til gevinster.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
NFL-playoffs: Din vej til et freebet
næste artikel
Game, set, freebet: Sådan får du et freebet på Australian Open