cashpoint nyheder

Game, set, freebet: Sådan får du et freebet på Australian Open

Australian Open 2023 er et af årets højdepunkter, når det gælder tenniskalenderen. Den store grand slam-turnering er også blandt de absolut største turneringer, når det gælder tennisodds. Men, server du ikke dine odds hjem, så behøver det hele ikke være tabt. Du kan nemlig score et freebet hos Cashpoint Danmark i forbindelse med årets udgave af Australian Open. Hvordan gør du så det? Det kan du se lige her.

Australian Open odds, Cashpoint freebet, Australian Open freebet
©Cashpoint 16/01/2023

Sådan får du et freebet på Australian Open

Der venter en bet bonus til dig hos Cashpoint i form af et freebet, hvis du spiller på Australian Open-odds hos denne online bookmaker og taber på dit spil. Taber du på dit Australian Open-væddemål, sår du nemlig din indsats tilbage op til 300 kr. Se hvordan du spiller, så du kan få din indsats retur hos Cashpoint, hvis du taber:

  • Log ind på Cashpoint eller opret en bruger
  • Verificer din konto før du placerer dit væddemål
  • Spil mellem 100 kr. og 300 kr. på en eller flere kampe ved Australian Open
  • Taber du, så tilføjes et freebet svarende din indsats til din konto
  • Du kan maksimalt få et freebet på op til 300 kr.

Der er hverken minimumsodds eller mange andre krav til, hvilke Australian Open-væddemål du kan spille på i forbindelse med denne kampagne hos Cashpoint. Du kan både spille pre-match, live, singler, kombinationer, systemspil og multiway bets i forbindelse med denne kampagne. Du kan dog ikke spille odds boost i forbindelse med kampagnen.

Det er kun dit første væddemål på minimum 100 kr. placeret i kampagneperioden, der tæller med i kampagnen. Du kan maksimalt benytte kampagnen en gang i kampagneperioden, der løber frem til den 29. januar kl. 11:59.

Modtager du et freebet på op til 300 kr. fra Cashpoint, fordi du har tabt på dit Australian Open-odds, så er freebettet gyldigt i syv dage fra tildelingstidspunktet. Det skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor du kan spille på enkelt- og kombinationsindsatser. Nettogevinsten udbetales. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Nye spillere kan få 5 x freebets

Som ny spiller hos Cashpoint kan du med den aktuelle Cashpoint bonus få op til 5 freebets á 100 kr. i velkomstbonus. For hver 100 kr. du indbetaler på din nyoprettede Cashpoint-konto og omsætter en gang til minimum odds 1.50, så matcher Cashpoint din indbetaling og giver et 100 kr. freebet om ugen i op til fem uger.

Indbetaler du altså 500 kr. på din nyoprettede Cashpoint-konto og omsætter dem en gang til minimum odds 1.50, så modtager du et freebet på 100 kr. hver uge i fem uger. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Cashpoint, idet dine freebets kommer via e-mail.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester-derby: Vind 250.000 kr.
næste artikel
Sådan får du tidlig udbetaling på håndbold