Villarreal - Liverpool Champions League optakt

Villarreal – Liverpool oddssammenligning

Kan Villarreal fravriste finalebilletten fra Liverpool, eller sikrer favoritterne finalebilletten ovenpå en 2-0 sejr i den første Champions League-semifinale? Få både optakt, odds sammenligning og et frækt lille spilforslag med på vejen her.

Villarreal - Liverpool optakt, odds, Champions League

Villarreal – Liverpool optakt

Liverpool har forud for returkampen den ene fod solidt plantet i Champions League-finalen ovenpå 2-0 sejren på Anfield i det første opgør. Ikke nok med det, så blev sejren også kørt i hus på ganske overbevisende måde, hvilket i den grad må give et betænksomt udgangspunkt for Villarreal i returopgøret.

For spanierne skal i den grad komme med noget ekstraordinært, for de var stort set under belejring det meste af kampen igennem og var heldige at slippe med et 2-0 nederlag.

Når vi ser de bedste fodbold odds hos de danske bookmakere, så har de ikke overraskende også Liverpool som favoritter.

Tilgangen for Villarreal må dog være alt at vinde, intet at tabe, for de har vitterligt intet at tabe. De skal frem og jagte mål. Men det bliver svært, idet skadeslisten er blevet fyldt godt op til kampen.

Villarreal – Liverpool odds sammenligning

Der gives ikke meget for hjemmebanefavoritværdigheden, når Villarreal tager imod Liverpool. Du kan derfor ikke finde nogle betting apps, der ikke har Liverpool som ganske klare favoritter i Champions League-semifinalens returopgør.

Herunder kan du se en række af de mest populære odds hos flere udvalgte bookmakere på kampen:

Villarreal – Liverpool spilforslag

Det ligner lidt en kamp, hvor det gælder om at ramme det spil på Liverpool, som giver mest igen. For Liverpool er store favoritter. Ovenpå en overbevisende sejr i det første opgør og et par skader til Villarreal er det svært at se, hvordan de lige skal få scoret tre flere mål end Liverpool i returopgøret.

Til omkring odds 1.66-1.75 er det dog ganske fristende at spille på 2-tallet.

Derudover forventes der mål i kampen. Villarreal var heldige blot at indkassere to mål i den første kamp. Nu skal spanierne frem og jagte mange mål for at gå videre til Champions League-finalen.

Her kan over 2,5 mål i kampen til omkring odds 1.68 hos flere bookmakere være et ganske godt alternativ eller supplement til Liverpool-sejren.

Kombinerer vi for eksempel de to hos Unibet, hvor du lige nu kan få en Unibet startbonus på 100% op til 1.000 kr., så rammer vi odds 2.38.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år. Oddsene er opdateret mandag den 2. maj kl. 8:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Guldbraget i Herning: Vind 10.000 kr.
næste artikel
Vind 250.000 kr. på Champions League med Unibet