unibet nyheder

Guldbraget i Herning: Vind 10.000 kr.

Sæsonens nok største og vigtigste kamp står for døren, når Superligaens nummer to, FC Midtjylland, tager imod Superligaens nummer et, FC København, i et brag af en kamp, der med blot fem kampe tilbage af mesterskabsspillet kan få en stor betydning for, hvem der løber med det danske mesterskab.

I den anledning kan du få et betting tilbud fra Unibet, hvor du kan vinde præmier for 10.000 kr. Se hvordan du kan få del i præmiepuljen fra Unibet her, hvor vi også ser på, hvordan du kan få en Unibet startbonus med på vejen, såfremt du ikke har en Unibet-bruger.

FC Midtjylland - FC København Unibet konkurrence, Superliga odds
©Unibet

Sådan spiller du med om 10.000 kr.

Svar på seks spørgsmål om guldkampen mellem FC Midtjylland og FC København og deltag i kampen om en præmiepulje på i alt 10.000 kr.

Se hvordan du deltager her og se også de seks spørgsmål, så du for alvor kan forberede dine svar og dermed dine chancer for at blive blandt dem, der får del i præmiepuljen. Præmiepuljen på i alt 10.000 kr. deles blandt de spillere, der rammer alle seks spørgsmål. De seks spørgsmål er:

  1. Hvem vinder kampen?
  2. Hvor mange mål scores der?
  3. Hvem scorer kampens første mål?
  4. Hvornår scores kampens første mål?
  5. Hvor mange gule kort uddeles der i kampen?
  6. Hvor mange hjørnespark kommer der i kampen?

Kampagnen løber til og med den 1. maj kl. 18:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Danmarks største odds bonus

Unibet er blandt de bookmakere på vores bookmaker oversigt, der har den største tillade velkomstbonus. Her kan du som ny Unibet-spiller netop nu få 100% i indbetalingsbonus på din første indbetaling op til 1.000 kr., der er det maksimale, som en oddsbonus må være på i Danmark.

Bonussen skal omsættes otte gange til minimum odds 1.40, hvilket gør, at man også ofte kan bruge spil på favoritterne, når man skal indfri bonuskravene.

FC Midtjylland – FC København odds

Hvem er så favoritten til at vinde guldduellen på heden? Unibet DK har værterne fra FC Midtjylland som små favoritter. Det er dog ikke utænkeligt, at oddsene er meget tættere på hinanden, jo tættere vi kommer på kickoff.

Ser vi på, hvem der skal løbe med mesterskabet, så er det nu, at FC København skal slå fast, at der ikke er tale om gummiben. For vinder FC Midtjylland, så er mesterskabsduellen helt åben.

Her kan du se 10 udvalgte odds af de mest populære odds hos Unibet på kampen:

UdfaldUnibet odds
FCM vinder2.60
Uafgjort3.35
FCK vinder2.85
Over 2,5 mål2.00
Under 2,5 mål1.81
Begge hold scorer (ja)1.76
Begge hold scorer (nej)2.02
Dobbeltchance 1X1.46
Dobbeltchance 121.34
Dobbeltchance X21.53
Oddsene er opdateret lørdag den 30. april kl. 8:15.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vælg selv tilbud: Få et freebet op til 1000 kr. hos Marathonbet frem til 31. maj
næste artikel
Villarreal - Liverpool oddssammenligning