bet365 nyheder

Wimbledon: Alcaraz – Rune odds

Favoritsejr eller sensation? Danske Holger Rune skal i kvartfinalen i Wimbledon forsøge at gøre noget nær det umulige, når det danske tennises skal forsøge at slå verdensetteren, Carlos Alcaraz, ud på græsset i England.

Bliv klar til en af de helt store kampe, når det gælder dansk tennis, i mange år, med vores Carlos Alcaraz – Holger Rune odds og optakt.

Carlos Alcaraz - Holger Rune odds, Wimbledon 2023

Carlos Alcaraz – Holger Rune optakt

Det kunne ikke blive en stærkere modstander i Wimbledon-kvartfinalen for danske Holger Rune. Den danske tennisstjerne står nemlig over for verdensetteren, Carlos Alcaraz, der af bookmakerne er kåret til den, der skal tage kampen op med Novak Djokovic om at vinde Wimbledon 2023.

Bet365 Danmark er for eksempel ude med odds 3.75 på Alcaraz til at vinde Wimbledon, mens Holger Rune giver pengene 29 gange igen, hvis han vinder Wimbledon.

De to har mødt hinanden to gange tidligere, hvor begge kampe har været på hårdt underlag. Så Wimbledon-kvartfinalen er den første kamp, hvor de to står overfor hinanden på græs.

Seneste indbyrdes opgør var i 2022, hvor Holger Rune løb med sejren efter to sæt ved ATP Masters 1000 i Paris.

Alcaraz – Rune odds

Vi har set på de forskellige Carlos Alcaraz – Holger Rune odds hos en af de bedste bookmakere – nemlig Bet365, hvor vi også kommer med et særligt bud på, hvilket odds du kan spille i forhold til indfrielsen af en Bet365 bonus, hvor du lige nu kan få op til 1.000 kr. i forbindelse med dine velkomstbonus odds.

Herunder kan du se en række af de mest populære Carlos Alcaraz – Holger Rune odds hos Bet365, samt et par udvalgte odds, som vi føler fortjener ekstra opmærksomhed til Wimbledon-kvartfinalen.

UdfaldOdds
Carlos Alcaraz vinder1.25
Holger Rune vinder4.00
Holger Rune +5,5 partier1.83
Antal sæt – 4 sæt2.75
Holger Rune vinder et sæt1.50
Over 17,5 partier til Holger Rune1.83
Holger Rune + over 42,5 partier7.00
Flest serveesser – Holger Rune3.00
Holger Rune vinder 3-29.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 11. juli kl. 22:30

Alcaraz – Rune odds og spilforslag

Det bliver uden tvivl en af de største kampe i Holger Runes karriere, selvom den blot 20-årige dansker stadig har mange store kampe foran sig. Mødet med verdens nummer et i Wimbledon, det er stort.

Holger Rune har tidligere vist, at han kan slå Alcaraz, men er Runes fremgang på græsset nok til, at han også kan gøre det igen?

Muligheden er der, men for at spille med lidt ekstra gardering, så er odds 1.83 på Rune til at vinde med +5,5 partier i handicap hos Bet365 et rigtigt godt bud på vores Alcaraz – Rune spilforslag.

Du kan også nemt bruge det i forbindelse med din Bet365 bonus, idet oddset er over minimumsoddset på 1.20. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Wimbledon freebet: Sådan smasher du det hjem
næste artikel
Superliga odds: Spil og få et freebet