cashpoint nyheder

Superliga odds: Spil og få et freebet

Så er det atter tid til su, su, Superliga. Superligaen er tilbage, når bolden atter ruller i den kommende weekend. Spiller du på Superliga odds hos Cashpoint, så kan du få et freebet uden indbetaling. Se mere om hvordan du gør det, samt se hvordan de forskellige Superliga odds, som du kan spille hos Cashpoint ser ud.

Cashpoint Superliga freebet

Sådan får du et Superliga freebet

Spiller du Superliga odds på åbningsrunden hos Cashpoint, så kan du få en odds bonus i form af et freebet. Du skal spille minimum 50 kr., for at du kan score et freebet på Superligaen. For at du får dit freebet, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Cashpoint
  • Log ind eller opret en bruger og få en Cashpoint bonus
  • Spil minimum 50 kr. på Superligaen
  • Få et 50 kr. freebet fra Cashpoint

Du kan frit bruge dit freebet på enhver sportsgren. Kampagnen løber fra den 20. juli kl. 11:00 og frem til den 24. juli kl. 23:59. Det betyder, at du vælge lige den kamp fra premiererunden, som du ønsker at spille på. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Generelle freebetbetingelser hos Cashpoint gælder. Du kan kun benytte kampagnen en gang i kampagneperioden. Du kan ikke placere dit kvalificerende væddemål med bonuspenge. Dit freebet er gyldigt i 30 dage og skal bruges på 1 x sportsindsats. Her kan du spille både singleindsatser og kombinationer. Systemvæddemål og flervejsvæddemål er ikke tilladt.

Cashpoint Superliga odds

Hvordan ser oddsene ud hos Cashpoint på kampene i premiererunden i Superligaen? Her kan du se, hvordan oddsene fordeler sig på sæsonens første kampe i Superligaen.

Kamp1X2
FC Midtjylland – Hvidovre IF1.305.409.94
Lyngby BK – FC København5.164.101.62
AGF – Vejle BK1.603.855.55
OB – Randers FC2.103.553.26
Silkeborg IF – Brøndby IF2.693.502.45
FC Nordsjælland – Viborg FF2.083.653.22
Oddsene er opdateret onsdag den 19. juli kl. 10:00

Oprykkerne fra Hvidovre IF skal i deres første Superliga-kamp møde FC Midtjylland, der i den grad skal vise, at der er mere bid i ulvene, end der var i sidste sæson, hvor de skuffende ikke kom med i mesterskabsspillet.

Premiererunden rundes af med et gensyn med sidste sæsons mesterskabskandidater, FC Nordsjælland og Viborg FF, der begge skal vise, at de kan levere på samme niveau som før sommerferien.

Kender du ikke til Cashpoint, kan du læse meget mere om bookmakeren i vores store Cashpoint anmeldelse.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Wimbledon: Alcaraz - Rune odds
næste artikel
VM for kvinder: Sådan scorer du et freebet