cashpoint nyheder

Wimbledon freebet: Sådan smasher du det hjem

Det er ved at være tid til en af sommerens helt store sportsbegivenheder – nemlig Wimbledon, hvor der i år uden tvivl vil være dansk interesse for, hvordan det går Holger Rune i den præstigefyldte turnering på de engelske græsbaner.

Uanset om du smasher dine Wimbledon odds hjem, så kan du lige nu spille med lidt mere sikkerhed i maven, da du kan få en betting bonus hos Cashpoint, hvis ikke dine Wimbledon odds kaster en gevinst af sig. Se her hvordan du kan få et gratis odds hos Cashpoint i forbindelse med dine Wimbledon odds.

Cashpoint Wimbledon odds, Wimbledon freebet

Sådan får du et Wimbledon freebet

Sportsgrene, hvor det er en mod en, kan blive afgjort af små marginaler, held og uheld. Hvis det koster dig dine odds, så kan du spille lidt mere sikkert på Wimbledon 2023 hos Cashpoint, som du kan læse mere over i vores oversigt over de bedste bookmakere.

Du kan nemlig få et op til 200 kr. freebet hos Cashpoint, hvis du spiller på Wimbledon og taber. Du kan få et freebet hos Cashpoint ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på Cashpoint
  • Log ind på din Cashpoint-konto
  • Hvis du ikke har en Cashpoint-bruger så opret en og få evt. en Cashpoint bonus
  • Husk at din Cashpoint-konto skal være verificeret, før du placerer dit væddemål
  • Spil minimum 100 kr. på Wimbledon
  • Modtag et freebet på 100% af din indsats op til 200 kr., hvis du taber

Du kan spille måde live og pre-match på dine Wimbledon odds i forbindelse med denne kampagne hos Cashpoint. Alle spilletyper er gældende, undtagen odds boost. Som spiller kan du deltage i kampagnen en gang i løbet af kampagneperioden. Tilbuddet gælder frem til den 16. juli kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Får du et freebet i forbindelse med Wimbledon hos Cashpoint, så er det gyldigt i 30 dage og skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor der spilles enkelt- eller kombinationsindsatser.

Wimbledon odds hos Cashpoint

Cashpoint har et stort udbud af forskellige odds på Wimbledon 2023. Udover at spille på en samlet vinder af Wimbledon 2023 kan du blandt andet spille på de enkelte kampe, hvor der er alt fra handicap odds på de enkelte partier til de klassiske vinderspil.

Du kan også spille live på dine Wimbledon odds hos Cashpoint, så du løbende kan spille med, når du følger kampene på skærmen. På den måde kan du spille med om gevinster, når du følger spillets gang og kan fornemme, at overtaget vender i kampen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vingegaard odds: Boost dit odds på Vingegaard-sejr
næste artikel
Wimbledon: Alcaraz - Rune odds