betfair nyheder

Atl. Madrid – Man. City: Optakt og odds boosts

Med en 1-0 sejr til Manchester City i den første Champions League-kvartfinale er alt åbent forud for returopgøret i Madrid. Her er det dog værterne fra Atletico Madrid, der skal frem og score flere gange end gæsterne, hvis ikke Manchester City atter skal spille sig i semifinalen.

Se både optakt, spiltips og muligheden for at score tre forskellige Champions League oddsboost hos Betfair.

Betfair Champions League odds boost, Atletico Madrid - Manchester City odds
© Betfair

Atletico Madrid – Manchester City optakt

Med nul skud på mål i det første opgør, så skal der simpelthen ske noget mere rent offensivt fra Atletico Madrids side. Man vinder sjældent kampe, hvis man ikke har nogle målforsøg i løbet af de 90 minutter.

Presset er også på Atletico Madrid, for det er vind eller forsvind. Men kan Diego Simeone og spillerne omstille sig til det?

Favoritværdigheden ligger solidt placeret hos Manchester City, hvilket ikke er overraskende. Allerede forud for sæsonen var det fristende at sætte en odds bonus på Guardiolas tropper til at vinde Champions League. Nu er en plads blandt turneringens sidste fire hold meget tæt på. City skal blot fortsætte det spil, som de viste i den første kvartfinale. Gør de det, så skal der blot gå 90 minutter, inden semifinalen er i hus.

Atletico Madrid – Manchester City odds boost

Manchester City er favoritterne. Du finder heller ikke en dansk bookmaker, der ikke har City som favoritter. Men udover odds 1.70 hos Betfair, kan du også få hele tre odds boosts på Champions League hos Betfair. De tre oddsboost er:

  • 2.25: Liverpool og Manchester City vinder
  • 3.75: Begge hold scorer i hver af onsdagens Champions League-kampe
  • 51.00: Atletico Madrid og Benfica vinder

Både nye og eksisterende Betfair-spillere kan spilled de forhøjede odds. Står du og vil oprette en Betfair-bruger, så kan du lige nu få en Betfair velkomstbonus hos Betfair DK på 100 procent op til 1.000 kr. Bonussen og indbetalingen skal begge omsættes otte gange til minimum odds 1.95, før bonussen kan udbetales.

Atletico Madrid – Manchester City spilforslag

Hvor meget kan Atletico Madrid forbedre fra det første opgør, hvor de slap med et nederlag på blot 0-1, selvom Manchester City havde spil og chancer til flere mål.

Situationen for Atletico Madrid er i returopgøret, at de skal score minimum et mål flere end Manchester City i løbet af de 90 minutter for minimum at tvinge afgørelsen ud i forlænget spilletid.

Atletico Madrid har dog, især mod de stærkere hold, haft svært ved at komme frem til scoringer, uden det har kostet den anden vej. Og her er Manchester City en uhyggelig skikkelse.

Vores spilforslag på Atletico Madrid – Manchester City bliver derfor en sejr til Manchester City til odds 1.70 hos Betfair.

Oddsene er opdateret tirsdag den 12. april kl. 21.00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCK - FCM: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
City - Liverpool: Sådan får du 0% margin