bet365 nyheder

FCK – FCM: Optakt og odds med Bet365

FC København kan tage et stort skridt mod mesterskabet, når de tager imod Superligaens nummer to, FC Midtjylland i det første store guldbrag i mesterskabsspillet. Få optakt og odds Bet365 her, hvor du også kan se, hvordan du kan få et betting tilbud på op til 1.000 kr. til kampen.

Bet365 Superliga odds, FCK - FCM odds, FC København - FC Midtjylland optakt
©Bet365

FC København – FC Midtjylland optakt

Kan FC Midtjylland stoppe FC Københavns guldmarch og holde liv i guldkampen, eller tager FC København et afgørende skridt mod et nyt mesterskab?

Afstanden mellem Superligaens nummer et og to er forud for kampen i Parken seks point. Det er næst sidste chance for FC Midtjylland, hvis de selv skal kunne gøre noget for at fravriste FC København førstepladsen.

I grundspillet blev det til to snævre sejre til udebaneholdet, når de to guldkandidater mødtes. Bliver det alle gode gange tre med sejre til udeholdet, ja, så er der blot tre point mellem de to konkurrenter, hvorved mesterskabsspillet er vidt åbent.

Det bliver dog ikke en nem opgave for FC Midtjylland. Værterne fra København har nemlig ikke indkasseret en scoring imod sig i de seneste tre kampe – herunder også 1-0 sejren over FC Midtjylland i Herning.

FC Midtjylland viste noget større gæstfrihed i defensiven i det seneste superligaopgør, hvor de dog vandt 3-2 over Silkeborg. Men lukker man to mål ind mod FC København, så tager man sjældent fra Parken med tre point.

FC København – FC Midtjylland odds

Når vi går oddsene igennem hos bookmakerne på vores bookmaker oversigt, kan vi se, at bookmakerne har placeret favoritrollen hos FC København. Det giver også god mening med både hjemmebanen i betragtning og sejren i Herning for blot tre uger siden.

Her kan du se, hvordan oddsene på en række af de mest populære odds hos Bet365 Danmark fordeler sig:

Udfald
FCK vinder2.10
Uafgjort3.40
FCM vinder3.50
Dobbeltchance 1X1.28
Dobbeltchace X21.66
Dobbeltchance 121.30
Begge hold scorer (ja)1.80
Begge hold scorer (nej)1.95
Over 2,5 mål1.95
Under 2,5 mål1.85
Oddsene er opdateret fredag den 8. april kl. 19:00

FCK – FCM spilforslag

Der er meget på spil, når FC København tager imod FC Midtjylland. Det kan meget vel blive en kamp, der afgør, om det skal være guld eller sølv til et af de to mandskaber.

Derfor forventes spillet også at være derefter. Så tippet herfra er, at hvis du skal sætte en Bet365 velkomstbonus på kampen, så skal det være på under 2,5 mål i kampen til odds 1.85.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Chelsea - Real Madrid: Optakt og odds boosts
næste artikel
Atl. Madrid - Man. City: Optakt og odds boosts