marathonbet.dk nyheder

City – Liverpool: Sådan får du 0% margin

Det gælder en plads i FA Cup-finalen, når de to Champions League-semifinalister og Premier League-tophold fra Manchester City og Liverpool tørner sammen i FA Cup-semifinalen.

Få her både optakt, muligheden for en af de sjove betting kampagner i form af 0% margin på kampen og ikke mindst et spilforslag til kampen.

Manchester City - Liverpool FA Cup semifinale 2022
© Marathonbet

FA Cup semifinale: Manchester City – Liverpool optakt

De store kampe kommer nærmest på samlebånd for tiden for Manchester City og Liverpool, der begge tidligere på ugen har spillet sig videre til semifinalerne i Champions League.

Nu gælder det en plads i verdens største pokalturnering, FA Cup, og ikke mindst en mulighed for at vinde the treble, idet de to klubber også kæmper med hinanden om det engelske mesterskab. Det bliver ikke meget større så.

Manchester City er små favoritter til at tage sejren og pladsen i pokalfinalen. De seneste par indbyrdes opgør har ikke fundet en vinder, idet tre af de sidste fem er endt med et kryds. De to andre, ja, de er endt med komfortable sejre til City.

Skal man så sætte en bookmaker bonus på en City-sejr? Det er svært at sige, for det er reelt en kamp, hvor favoritværdigheden er meget, meget lille. Derfor er vi fristet til at se på andre spil, når vi senere kommer med et spilforslag til kampen.

Manchester City – Liverpool – odds med 0% margin

Du kan lige nu få 0% margin på Manchester City – Liverpool hos Marathonbet. Når Marathonbet tilbyder 0% i margin, betyder det, at oddsene er meget mere favorable for dig som oddser, idet bookmakeren ikke tager en provision på oddset ved 1X2.

Det betyder, at du får en teoretisk tilbagebetalingsprocent på over 100, når du spiller odds med 0% margin hos Marathonbet. Du kan læse mere om Marathonbet og de øvrige bookmakere i vores bookmaker oversigt.

Manchester City – Liverpool spilforslag

Det er svært ikke at have forventninger til FA Cup-semifinalen mellem Manchester City og Liverpool. For selvom de begge tidligere på ugen har spillet Champions League-kampe, så er en plads i FA Cup-finalen ikke at spøge med. Det er en kamp, som gerne skal vindes.

Ser vi på de tidligere opgør mellem de to klubber, så er der en tendens til, at der kommer godt med mål. Det er også forventningen til semifinalen.

Derfor er vores Manchester City – Liverpool spilforslag over 2,5 mål til odds 1.74 hos Marathonbet DK.

Marathonbet er en forholdsvis ny bookmaker i Danmark, så hvis du endnu ikke har en konto hos dem, så kan du lige nu få en Marathonbet velkomstbonus på 100% op til 500 kr. Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.50, før bonussen kan udbetales. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Atl. Madrid - Man. City: Optakt og odds boosts
næste artikel
Chelsea - Arsenal: Optakt, odds og odds boosts