Bayern Munchen - Borussia Dortmund, Bundesliga odds

Bundesligafinale: Bayern – Dortmund optakt og odds

Skal det blive til endnu et succesfuldt titelforsvar og guldfest i München, eller skal Dortmund holde liv i det spinkle håb om, at Bayern München ikke løber med endnu et tysk mesterskab?

Få både optakt, odds sammenligning og ikke mindst et spilforslag til den store “finalekamp” i Bundesligaen, når Bayern München tager imod Borussia Dortmund i den 31. spillerunde, hvor det tyske mesterskab kan blive afgjort.

Bayern Munchen - Borussia Dortmund Bet365 odds
©Bet365

Bayern München – Borussia Dortmund optakt

Skal der være guldfest i gaderne i München denne weekend, eller skal guldfesten udskydes til næste weekend? Sådan kan det godt virke, når man ser på afstanden mellem de to klubber, for det er svært at se, at Dortmund skal hente de ni point, der er mellem nummer et og to med blot fire runder tilbage.

Så skal vi for eksempel bruge op til de 1.000 væddemålskreditter, som man kan få med en Bet365 startbonus, så vil det nok blive på et 1-tal, især da Dortmund møder op til kampen med en lang række skader.

Det kan også ses på oddsene på kampen, da Bayern München er ret store favoritter. “Der Klassiker”, som opgørene mellem Bayern München og Borussia Dortmund kaldes, kan denne gang blive kampen, der sikrer Bayern München det 10. mesterskab i træk.

Bayern München – Borussia Dortmund odds

Se en række af de mest populære odds hos en række udvalgte bookmakere herunder:

Bayern München – Borussia Dortmund spilforslag

Vi har tidligere nævnt, at vi nok ville tage et 1-tal til kampen, når der er både guldfest og 10. mesterskab i træk for Bayern München på højkant, vel at mærke mod en konkurrent og evig rival, der har mange skader.

Det kan også ses på oddset, når vi går de bedste bookmakere igennem herhjemme. For oddset på et 1-tal er ganske lavt. Du kan dog spille det med en Bet365 bonus, idet omsætningskravet blot er 1.20, men hvis du gerne vil have et højere odds på Bundesliga-finalebraget, så får du det her.

Vi har derfor fundet frem til et frækt kombinationsspil hos Bet365 via byg et væddemål, hvor vi ender med odds 1.80 på:

Bayern München vinder + Lewandowski scorer + over 2 mål i kampen.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Chelsea - Arsenal: Optakt, odds og odds boosts
næste artikel
City - Real Madrid: Spil 500 kr. risikofrit