bwin nyheder

Chelsea – Arsenal: Optakt, odds og odds boosts

Der er London-derby og kamp om vigtige point i bestræbelserne på pladser i den kommende sæsons Champions League på spil, når Chelsea tager imod Arsenal.

Bliv klædt på til kampen med både optakt, odds og muligheden for at få to odds boosts hos Bwin lige her.

Chelsea - Arsenal Bwin odds
© Bwin

Chelsea – Arsenal optakt

Optakten til kampen er vidt forskellige for de to London-klubber. Med weekendens 2-0 sejr over Crystal Palace går Chelsea ind til derbyet med tre sejre i de seneste tre kampe. For Arsenal, ja, der er situationen stik modsat, idet de med 0-1 nederlaget til Southampton i weekenden går ind til opgøret med tre nederlag i de seneste tre kampe.

Chelsea ligger dog lunt på tredjepladsen, hvor de har fem point ned til Tottenham – endda med to kampe i hånden. Arsenal, ja, de ligger så på den anden side af Tottenham og den fjerdeplads, der giver Champions League-bold, med tre point op til Tottenham.

For Arsenal gælder det i den grad om ikke at sætte flere point til i bestræbelserne på at få fjerdepladsen. Et fjerde nederlag i træk – og Manchester United og West Ham i de efterfølgende kampe, så kan fjerdepladsen hurtigt komme langt væk, hvis ikke stimen vendes.

Chelsea – Arsenal odds

Går vi bookmakerne igennem på vores bookmaker oversigt, så er der også et tydeligt billede af, at værterne fra Chelsea er favoritter til at tage sejren på Stamford Bridge.

Her får du blandt andet odds 1.83 hos Bwin DK på en Chelsea-sejr, mens 2-tallet er oppe i 4.20.

De to klubber har tidligere leveret ganske underholdende kampe med flere mål. Spørgsmålet er dog her, hvor meget Arsenal byder ind med i derbyet. Med et mål scoret i de seneste tre kampe er det ikke ligefrem fordi, at The Gunners skyder med skarpt for tiden.

Et frækt bet kan derfor være at spille på Chelsea til at score over 1,5 mål i kampen til odds 1.95 hos Bwin.

Chelsea – Arsenal odds boosts

Bwin er til kampen også på banen med to ganske interessante odds boosts. De er:

  • Chelsea vinder og begge hold scorer til odds 4.50
  • Newcastle, Everton og Chelsea vinder til odds 11.50

Det nok mest interessante odds her er boostet til odds 4.50, for det lugter af en Chelsea-sejr her. Spørgsmålet er bare, om Arsenal endnu engang finder vejen til netmaskerne. Kun en gang i de seneste 10 London-derbyer er Arsenal gået fra banen uden at have scoret.

Det forhøjede odds på kombinationen er tilgængelig for både nye og nuværende Bwin-spillere. Står du uden en Bwin-bruger, så kan du lige nu få en startbonus fra Bwin på 100% op til 1.000 kr. i form af et gratis væddemål.

Bonussen skal omsættes en gang til minimum odds 1.00. Vinder du på dit gratis væddemål, så udbetales kun nettogevinsten. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
City - Liverpool: Sådan får du 0% margin
næste artikel
Bundesligafinale: Bayern - Dortmund optakt og odds