mrgreen nyheder

City – Real Madrid: Spil 500 kr. risikofrit

Så er det semifinaletid! Men er Real Madrid så chanceløse, som bookmakerne spår? Få både optakt og mulighed for at få et risikofrit spil på Champions League-semifinalerne med Mr. Green. Hvis du hellere vil have et betting tilbud, så kan du altid finde andre aktuelle bonusser i vores store bonusoversigt.

Champions League odds, Mr Green bonus, Manchester City - Real Madrid odds
© Mr. Green

Spil risikofrit på Champions League

Til Champions League-semifinalerne kan du lige nu spille op til 500 kr. risikofrit hos Mr. Green, når du spiller på et kombi- eller bet builder-væddemål på Champions League.

Dette tilbud er for nye spillere, som kan få et risikofrit spil på Champions League-semifinalen på op til 500 kr. Se hvordan du kan få dit risikofrie spil hos Mr. Green, der er en bookmaker med dansk licens.

  1. Klik dig ind på Mr. Green via linket herunder
  2. Opret en Mr. Green-bruger
  3. Foretag en indbetaling
  4. Spil 100, 200, 300, 400 eller 500 kr. på Champions League-semifinalerne
  5. Husk at dit væddemål skal være et kombibet.
  6. Se kampen
  7. Få dit væddemål tilbage i form af et cash back, hvis du taber på dit væddemål

Kampagnen løber til og med den 27. april 2022 kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Bonussen adskiller sig fra Mr. Greens standard velkomstbonus, hvor du kan få et gratis væddemål på 100% op til 1.000 kr., når du opretter en konto og laver en indbetaling. Minimumsoddset på denne Mr. Green startbonus er her 2.00. Vinder du på dit gratis væddemål, udbetales nettogevinsten.

Manchester City – Real Madrid optakt

Det overrasker alligevel lidt, at oddset på Real Madrid er så højt, for vi er i en Champions League-semifinale – og det er trods alt Real Madrid, som Manchester City skal besejre for at komme i finalen.

Når det er sagt, så er Manchester City favoritter. Begge er stærkt kørende på alle fronter for tiden, men alligevel må man sige, at City samlet set har været mere dominerende i sine kampe. Real Madrid kom i semifinalen med hiv og sving oven på kvartfinalerne, hvor Chelsea nok må føle, at de havde marginalerne imod sig.

For begge klubber gælder det dog, at de kan tage the double, hvis de kommer i finalen. Så det kan blive den helt store triumf for begge klubber. Noget der også får pilen til at pege på City, er, at de også vandt de to 1/8-finaler med 2-1 i 2020, da de to storhold sidst tørnede sammen.

Manchester City – Real Madrid spilforslag

I ansledning af muligheden for at spille risikofrit hos Mr. Green, så er vores spilforslag på kampen et kombispil via bet builder, som ender på odds 2.50.

Det høje odds på Real Madrid gør, at vi kombinerer et handicapspil på Real Madrid +2 med at begge hold scorer. Ender opgøret i stil med de seneste møder i Champions League, så er det et ganske spændende bet.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bundesligafinale: Bayern - Dortmund optakt og odds
næste artikel
Manchester City – Real Madrid: Odds og optakt med Bet365