Bayern München - Arsenal betting tips, odds og optakt

Bayern München – Arsenal betting tips

Bliv klar til Champions League-braget med vores Bayern München – Arsenal betting tips, hvor vi i vores optakt udover odds og spilforslag ser på, hvor du kan få de bedste Bayern München – Arsenal odds. Så bliv klar til storkampen, hvor Bayern München og Arsenal skal afgøre, hvem der skal videre til årets Champions League-semifinale.

Bayern München - Arsenal odds hos Betinia

Bayern München – Arsenal optakt

Det er Champions League eller ingen ting for Bayern München denne sæson, så vi må i den grad forvente, at tyskerne kommer med alt, hvad de har, for de har absolut intet at tabe ved det.

Man City-Real - Odds 2.25 på begge hold scorer
Udløber om
Risikofrit spil: 500 kr. på CL
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

For Arsenal gælder det også kampen om mesterskabet i England, hvor Arsenal sammen med Liverpool i weekenden måtte se Manchester City tage førstepladsen, efter de to konkurrenter begge snublede med nederlag til modstandere, som de i den grad var favoritter til at vinde hos de forskellige bookmakere med dansk licens.

Bayern er små favoritter i opgøret, men oddsene er så høje, at de åbner op for interessante spil på begge mandskaber. Arsenal dominerede ellers det første møde, men formåede ikke at lukke af for Bayern, der længe havde føringen i kampen.

Der er lagt op til et opgør, hvor Bayern intet kan spare, hvilket i den grad vil sætte den skadesplagede trup under pres. Spørgsmålet er, om Arsenal kan udnytte den fordel.

Bayern München – Arsenal odds

Se hvordan oddsene på Bayern München – Arsenal fordeler sig hos bookmakere som Unibet Danmark og andre bookmakere her i vores oversigt, hvor vi sammenligner oddsene fra fire udvalgte bookmakere, inden vi kommer med flere stærke Bayern München – Arsenal betting tips.

UdfaldUnibetCashpointExpektBetinia
Unibet bonusCashpoint bonusExpekt bonusBetinia bonus
Bayern München vinder2.432.352.452.37
Uafgjort3.653.703.703.66
Arsenal vinder2.852.862.882.80
Over 2,5 mål i kampen1.661.581.661.62
Under 2,5 mål i kampen2.332.292.232.30
Begge hold scorer (Ja)1.561.511.561.52
Begge hold scorer (Nej)2.382.452.382.45
Bayern München går videre1.731.751.731.70
Arsenal går videre2.002.002.002.05
Oddsene er opdateret mandag den 15. april kl. 19:45

Bayern München – Arsenal betting tips

Hvad viser de forskellige Bayern München – Arsenal odds os så i forhold til vores betting tips, som du nemt kan kombinere med et betting tilbud fra en af de bookmakere, som vi sammenligner odds hos?

De viser os, at Bayern München er små favoritter, muligvis på grund af hjemmebanen, samt det at de har mere erfaring med disse situationer, end Arsenal har. Men Bayern München er bare langt fra sin vante styrke, så skal det være, så bliver chancen næppe større for Arsenal. Derfor tror vi på en overraskelse.

Bayern München – Arsenal betting tip #1: Dobbeltchance X2 til odds 1.57 hos Betinia

Vi tror også på mål i kampen, ligesom i første opgør, for det er to så stærke offensive mandskaber, der mødes, at det bliver svært at køre en 0-0-kamp hjem. Derfor er vores næste Bayern München – Arsenal spilforslag dette:

Bayern München – Arsenal betting tip #2: Over 2,5 mål i kampen til odds 1.66 hos Expekt

Første opgør var målrigt, nærmest fra begyndelsen af. Her har Unibet et rigtigt interessant odds ude på, at det gentager sig.

Bayern München – Arsenal betting tip #3: Over 1,5 mål i 1. halvleg til odds 2.35 hos Unibet

Cashpoint har et interessant odds på en kombination af flere af oddsene. Her kombineres dobbeltchancen og over/under-spilforslaget.

Bayern München – Arsenal betting tip #4: Over 2,5 mål + dobbeltchance X2 til odds 2.78 hos Cashpoint

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester City - Real Madrid odds og optakt
næste artikel
PSG - Dortmund : Alt du behøver til returkampen!