bwin nyheder

NBA odds: Gæt dig til et freebet

NBA-finalerne er i guld gang, hvor Denver Nuggets og Miami Heat kæmper om NBA-mesterskabet. Er dine NBA-odds bare det ene slam dunk efter det andet, så kan du faktisk score en odds bonus uden indbetaling i form af et freebet.

Lyder det som noget for dig? Så se med her hvor du kan se, hvordan du deltager i kampagnen hos Bwin DK, der kan give dig et freebet på dine NBA gæt.

NBA odds og freebet, Bwin freebet
©Bwin 05/06/2023

Sådan får du et NBA freebet

Du kan deltage i NBA-kampagnen hos Bwin i forbindelse med hver NBA-finale. For at deltage i NBA-kampagnen hos Bwin, skal du indsende et gyldigt gæt i kampagneperioden. Du skal selvfølgelig være over 18 år, være en eksisterende eller ny spiller – som ny spiller kan du få en Bwin velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., og have mindst en indbetaling på din Bwin-konto.

Derefter skal du vælge den NBA-spiller, som du regner med scorer kampens sidste point. Du kan ændre dit valg helt frem til kampstart for den givne finale i den givne runde. Du kan lave et valg per runde. Går kampen i overtid, så er det sidste point, der scores i overtiden, der tæller.

Kampagnen løber frem til og med den sidste NBA-finale i 2022/2023-sæsonen. Regler og vilkår gælder.

Freebet eller backup bet

Selv hvis du gætter forkert, så kan du få en bonus fra Bwin, som du kan læse meget mere om i vores oversigt over de bookmakere, som vi synes, er kandidater til at være bedste bookmaker i Danmark.

Gætter du rigtigt og rammer den spiller, der laver det sidste point i den givne NBA-finale, så får du et freebet på 50 kr.

Gætter du forkert, så får du et 100% backupbet op til 25 kr., der er gyldigt til basketball, spil og få token, eller byg et bet på basketball. Her kan du spille på singlebets eller kombispil på udvalgte sportsevents og kampe.

Dit freebet får du i henhold til Bwins regler og vilkår for freebets. Dit freebet vises på din spilleseddel. Dit freebet er tilgængelig i 72 timer, efter det blev overført.

NBA-finaler 2022/2023

NBA-finalerne for denne sæson spilles på følgende datoer:

  • Kamp 1: 2/6-23: Denver Nuggets – Miami Heat 104-93
  • Kamp 2: 5/6-23: Denver Nuggets – Miami Heat 108-111
  • Kamp 3: 8/6-23: Miami Heat – Denver Nuggets
  • Kamp 4: 10/6-23: Miami Heat – Denver Nuggets
  • Kamp 5: 13/6-23: Denver Nuggets – Miami Heat
  • Kamp 6*: 16/6-23: Miami Heat – Denver Nuggets
  • Kamp 7*: 19/6-23: Denver Nuggets – Miami Heat

Det betyder, at du kan deltage i Bwins freebet-kampagne på disse datoer. Husk at der i NBA spilles bedst af syv i finalen. Det vil siger, at finalen er afgjort, når et hold har vundet fire kampe, så det er ikke sikkert, at alle syv kampe spilles.

* Såfremt at kampen skal spilles

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Champions League finale optakt: Manchester City – Inter odds
næste artikel
Spil på Holger Rune og få et freebet