comeon nyheder

Spil på Holger Rune og få et freebet

Der venter et brag af et nordisk opgør i kvartfinalen i French Open, hvor danske Holger Rune tørner sammen med norske Casper Ruud. Det kan give dig et freebet, hvis du spiller på Holger Rune.

Holger Rune - Casper Ruud odds, ComeOn French Open freebet
©ComeOn 05/06/2023

Sådan får du et Holger Rune freebet

ComeOn er ude med et freebet uden indbetaling i forbindelse med French Open-kvartfinalen. Her kan du få et 50 kr. freebet, hvis du spiller 50 kr. på Holger Rune i enhver herresinglekamp til minimum odds 1.50.

Følg disse trin og få denne betting bonus, når du spiller på Holger Rune via din ComeOn app eller via ComeOns hjemmeside fra den platform, der passer dig bedst.

  • Klik dig ind på ComeOn
  • Spil 50 kr. på Holger Rune
  • Spil live på en herresinglekamp til minimum odds 1.50
  • Få et freebet når dit væddemål er afgjort

Dit freebet er gyldigt i 48 timer efter udstedelsen. Du kan få op til tre freebets i forbindelse med kampagnen hos ComeOn. Kampagnen løber frem til den 11. juni kl. 23:59, så det betyder, at du også kan få et ComeOn freebet på Holger Rune, hvis den danske tennisstjerne går videre til semifinalen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Holger Rune – Casper Ruud odds

Det er en gengivelse af sidste års kvartfinale i French Open, hvor norske Casper Ruud løb med sejren på 3-1. Holger Rune fik dog revanche efterfølgende, da han i maj fik sat en stopper for Ruuds overtag i de indbyrdes dueller.

Nu venter så et nyt kvartfinalebrag i French Open. Her kan du se, hvordan oddsene hos ComeOn fordeler sig, så du kan se, hvilke odds du kan overveje, hvis du ønsker at spille live på Holger Rune i French Open-kvartfinalen den 7. juni kl. 11:00.

UdfaldComeOn odds
Holger Rune vinder2.05
Holger Rune vinder 3-04.25
Holger Rune vinder 3-15.00
Holger Rune vinder 3-26.00
Holger Rune +1,5 partier1.80
Holger Rune vinder 1. sæt1.95
Holger Rune vinder 2. sæt1.90
Holger Rune vinder mindst 2 sæt1.85
Holger Rune vinder over 19,5 games2.00
Oddsene er opdateret mandag den 5. juni kl. 22:25

Ønsker du at spille på Holger Rune hos ComeOn – og måske få et freebet med på vejen, så kræver det, at du har en ComeOn-bruger. Lige nu kan du med en ComeOn bonus få 100% i indbetalingsmatch op til 1.000 kr.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
NBA odds: Gæt dig til et freebet
næste artikel
Spil risikofrit på Champions League-finalen