leovegas nyheder

Spil risikofrit på scoringer af Haaland

Erling Haaland har været i en klasse for sig i denne sæson, hvor den unge nordmand i overlegen stil topper Premier League med 21 scoringer i 19 kampe. Nu kan du spille risikofrit på scoringer af Erling Haaland i det udskudte topopgør mellem Manchester City og Tottenham.

Det er LeoVegas, der giver nye spillere muligheden for at spille 500 kr. risikofrit på scoringer af Erling Haaland. Her er din guide til denne bookmaker bonus hos LeoVegas sport.

LeoVegas Erling Haaland risikofrit spil, Manchester City - Tottenham odds
©LeoVegas 18/01/2023

Sådan kan du spille risikofrit på Haaland

LeoVegas tilbyder med en eksklusiv velkomstbonus nu nye spillere at spille 500 kr. risikofrit på to scoringer af Erling Haaland i topopgøret mellem Manchester City og Tottenham den 19. januar. For at du kan spille risikofrit på to mål af Erling Haaland i kampen, skal du gøre følgende:

  • Opret en LeoVegas-bruger via linket herunder
  • Det er kun spillere, der har oprettet sig via linket, der kan gøre krav på dette tilbud
  • Spil 500 kr. pre-match på at Erling Haaland scorer 2 mål i kampen mellem Manchester City og Tottenham

Tilbuddet er gyldigt frem til den 19. januar kl. 21:00 – kampstart. Dit bet skal som nævnt være pre-match og på, at Erling Haaland scorer to mål i kampen Manchester City – Tottenham. Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål, der er berettiget til dette tilbud. Indbetalinger med Skrill er ikke kvalificerende til dette tilbud.

Taber du på dit Erling Haaland-væddemål, så krediterer LeoVegas det fulde beløb på 500 kr. til din konto indenfor 72 timer. Det krediterede beløb er uden omsætningskrav. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Du skal være opmærksom på, at tager du imod dette velkomsttilbud fra LeoVegas, så kan du ikke tage imod en anden LeoVegas velkomstbonus.

LeoVegas odds på Haaland

LeoVegas har Manchester City som storfavoritter i det udsatte topopgør mod Tottenham. LeoVegas har ligeledes Erling Haaland som favorit til at score og score mindst to mål i kampen. Her kan du se de forskellige målodds på Erling Haaland hos den danske bookmaker.

UdfaldOdds
Haaland scorer i kampen1.70
Haaland bliver første målscorer3.30
Haaland scorer mindst 2 mål3.75
Haaland scorer mindst 3 mål11.50
Haaland scorer mindst 4 mål41.00
Haaland scorer i begge halvlege6.00
Haaland scorer i løbet af 1. halvleg2.00
Haaland scorer i løbet af 2. halvleg2.40
Haaland scorer på hovedstød5.50
Haaland scorer i 1. eller 2. halvlegs tillægstid17.00
Haaland scorer med venstre fod1.90
Haaland scorer med højre fod7.50
Oddsene er opdateret onsdag den 18. januar kl. 8:30

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan får du tidlig udbetaling på håndbold
næste artikel
Håndbold VM: Få et 300 kr. freebet