cashpoint nyheder

Europa League-finale: Sådan scorer du et freebet

Spil på Europa League-finalen og scor et freebet på 100 kr.? Lyder det som noget guf for en fodboldfan og oddser? Hvis det gør det, så læs med her, hvor du får muligheden for netop at score et freebet i forbindelse med Europa League-finalen mellem Eintracht Frankfurt og Rangers.

Se her hvordan du får dit freebet uden indbetaling hos Cashpoint. Se også hvordan du kan få en odds bonus på op til 500 kr.

Europa League finale freebet Cashpoint
©Cashpoint

Sådan får du dit EL-freebet

Spil på Europa League-finalen Eintracht Frankfurt – Rangers og få et Cashpoint freebet på 100 kr. til Europa Conference League-finalen mellem Roma og Feyenoord.

Får at du kan få dit freebet på 100 kr. til den første Europa Conference League-finale, så skal du gøre følgende:

  1. Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  2. Placer dit væddemål på minimum 100 kr. på Europa League-finalen
  3. Få dit freebet

Freebetkampagnen hos Cashpoint løber til og med den 19. maj kl. 6:00. Regler og vilkår gælder. Spillekuponnen skal indeholde spil fra Europa League-finalen – enten i form af et single- eller kombinationsvæddemål.

Spil derpå skal være placeret med rigtige penge. Du kan ikke anvende bonuspenge i forbindelse med freebetkampagnen. Dit freebet skal bruges indenfor syv dage.

Ny hos Cashpoint: Få op til 500 kr.

Står du og gerne vil have et freebet hos Cashpoint Danmark, men endnu ikke har nogen Cashpoint-bruger, så se med her og se, hvordan du lige nu kan score en Cashpoint velkomstbonus på 100% op til 500 kr.

Cashpoint matcher din første indbetaling og giver dig et freebet tilsvarende din første indbetaling op til 500 kr. Freebettet skal blot spilles en gang til minimum odds 1.50. Husk at du ikke kan bruge dette freebet til at få freebettet i forbindelse med Europa League-finalen.

Europa League-finale spilforslag

Hvor skal du så sætte dit kryds, hvis du skal have både et freebet og en gevinst ud af det? Vi kommer her med tre bud på spil til Europa League-finalen:

  • Spiltip 1: Begge hold scorer til odds 1.75
  • Spiltip 2: Over 4,5 gule kort i kampen til odds 1.85
  • Spiltip 3: Straffespark i kampen til odds 2.70

Alle tre odds er taget fra Cashpoint, som du finder på listen over online bookmakere. Se listen for også at se de øvrige odds- og bonusmuligheder, som bookmakerne tilbyder.

Oddsene er opdateret tirsdag den 17. maj kl. 22:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Eintracht Frankfurt - Rangers: Sådan får du 3 odds boost
næste artikel
Serie A Mestre odds 2022: AC Milan vs. Inter