serie a mester odds 2022 (1)

Serie A Mestre odds 2022: AC Milan vs. Inter

Hvem vinder Scudettoen i Italien? Sæsonafslutningen kommer nærmere og det er stadig rigtig spændende i Serie A. Alt er på spil! De to lokalrivaler fra Milano har begge stadig en chance for at vinde mesterskabet. Her i artiklen vil vi kigge på de to afsluttende kampe og sammenligne odds på de to hold fra de bedste bookmakere.

italien serie a vinder
© Bet365 (screenshot: 17. maj 2020)

Efter 36 Serie A-kampe ligger AC Milan lige nu på førstepladsen. Inter er to point bagud og dermed er det ikke kun op til dem, om de skal løfte Scudettoen. Men selv om der kun er to kampe tilbage, er Inters chancer bestemt til stede. De har trods alt meget nemmere modstander i Sampdoria.

AC Milan skal til gengæld møde Sassuolo på udebane, og dermed er der i den grad lagt op til en spændende afslutning på Serie A!

Serie A mester optakt: Inter – Sampdoria & Sassuolo – AC Milan

Med en sejr på 3-1 over Cagliari i søndags i bagagen vil Inter forsøge at forsvare sit Serie A-trofæ, når de tager imod Sampdoria på sæsonens sidste spilledag. Nerazzurri er to point efter ligaens førende Milan inden opgøret, hvilket betyder, at det nok går hen og bliver en kamp, som de regerende mestre skal vinde. En mand at holde øje med på hjemmeholdet vil være det argentinske es Lautaro Martinez, der scorede to mål i weekenden. Det bliver spændende at se, om Inter formår at genvinde mesterskabet, eller om de må se Scudettoen smutte til lokalrivalerne.

AC Milan er derimod virkelig tæt på at løfte Serie A-titlen for første gang siden 2010/11-sæsonen, og med en føring på 2 point inden sæsonens sidste kamp, skal de møde Sassuolo på MAPEI Stadium. Milan rejser altså til Sassuolo i sæsonens sidste kamp og kan med en sejr sikre sig titlen i Serie A. Stefano Piolis mandskab har tabt til Neroverdi i hvert af de to seneste opgør og skal være helt oppe på sit højeste på søndag. Hjemmeholdet afsluttede en periode på fire kampe uden sejr i sidste uge med en velfortjent 3-1-sejr over Bologna. Sassuolo vil være meget bevidst om den rolle, de skal spille i Scudetto-kapløbet, og de er mere end i stand til at vise sig frem til den store begivenhed.

Serie A mester Oddssammenligning

Vi har herunder samlet en oddssammenligning over de gældende odds for vinder af Serie A 2021-22 fra fire af de store bookmakere. Det er ingen hemmelighed, at AC Milan er store favoritter. De har to point foran Inter, men de har derimod en dårligere målscore. De møder Sassuolo der tidligere har gjort livet svært for dem, så derfor er alt stadig åbent. Inter SKAL have en sejr mod Sampdoria, men får de det, har de stadig gode muligheder for at nuppe Scudettoen, hvis de får lidt hjælp fra Sassuolo. De højeste odds på Inter fås hos Unibet Danmark.

Vinder
Bet365 bonusUnibet bonusBetfair bonusComeOn bonus
AC Milan vinder Serie A1.121.101.071.10
Inter vinder Serie A6.507.507.007.00
Oddsene er opdateret fredag den 19. maj kl. 10.00

Herunder kan du se nogle af de gældende odds på de to afgørende opgør i mesterskabskampen.

Det er virkelig lagt op til nogle spændende opgør, hvor alt kan vendes om på få sekunder. Inter kommer måske på den letteste opgave mod Sampdoria, der langt fra har haft en god sæson. AC Milan får det derimod lidt sværere, i følge bookmakerne, hvilket skyldes at Sassuolo har gjort det godt i de seneste kampe mod dem, og at de generelt har haft en pæn sæson. Sassuolo har i den grad det der skal til for at AC Milan går fra banen i tårer og fornægtelse.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Europa League-finale: Sådan scorer du et freebet
næste artikel
Premier League mestreodds 2022: Man City vs Liverpool