bwin nyheder

Eintracht Frankfurt – Rangers: Sådan får du 3 odds boost

Hvem skal have deres første Europa League-triumf, Eintracht Frankfurt eller Rangers? Vi varmer her op til Europa League-finalen med både odds på kampen og ikke mindst muligheden for at score et betting tilbud fra Bwin i form af ikke mindre end tre forhøjede odds på finalen. Så hvis du gerne vil have et forhøjet odds dertil, så er det nu, at du skal læse med.

Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers odds, Europa League finale
©Bwin

Eintracht Frankfurt – Rangers odds boosts

Bwin har disket op med intet mindre end tre muligheder for at få et odds boost på Europa League finalen 2022, når Eintracht Frankfurt møder Rangers på Estadio Ramon Sanches Pizjuan i Sevilla.

Her er der både muligheden for forhøjede odds på både Eintracht Frankfurt og Rangers. De tre odds boosts til Europa League-finalen hos Bwin ser således ud:

  • Odds 4.50 på at Eintracht Frankfurt vinder og begge hold scorer
  • Odds 5.00 på at Rangers vinder og over 2,5 mål i kampen
  • Odds 4.75 på at begge hold scorer og at kampen ender uafgjort

Du kan spille de forhøjede odds hos Bwin som både ny og eksisterende spiller. Som ny spiller har du lige nu muligheden for at få en Bwin startbonus på 100% op til 1.000 kr., der er det maksimalt tilladte for en odds bonus i Danmark.

Startbonussen fra Bwin kommer i form af et gratis væddemål, hvor størrelsen på dit gratis væddemål matcher din første indbetaling. Bonussen skal blot omsættes en enkelt gang til minimum odds 1.00. Vinder du på din bonus, så udbetales nettobeløbet.

Du kan dermed få et gratis væddemål på op til 1.000 kr., som du kan bruge til Europa League odds på finalen Eintracht Frankfurt – Rangers.

Eintracht Frankfurt – Rangers odds

Hvem har de bedste bookmakere så som favoritterne til at vinde Europa League 2022 og dermed også en plads i Champions League 2022/2023?

Bwin har en lille favoritværdighed til Eintracht Frankfurt forud for kampen. Her hedder oddsene på 1X2 2.35 på et 1-tal og en Frankfurt-sejr, 3.40 på et kryds og 3.00 på et 2-tal og en sejr til Rangers.

Oddsfordelingen virker ganske oplagt – et Bundesliga-hold fremfor et hold fra den skotske Premier League. Det vil i langt de fleste tilfælde falde ud med en lille favoritværdighed til den tyske klub.

Interessant er det også at se på bookmakernes fordeling af oddsene på mål i kampen. Holder disse odds stik, så er der lagt op til en Europa League-finale med få scoringer.

Ser vi på oddsfordelingen på over og under 2,5 mål i kampen, så hedder den nemlig 1.88 på over 2,5 mål og 1.82 på under.

Skal vi bruge Bwins odds på 1X2 og over/under 2,5 mål, så giver en 2-1 sejr til Frankfurt alligevel odds 9.25, mens 1-1 faktisk giver 6.50, når vi ser ciffertips.

Oddsene er opdateret tirsdag den 17. maj kl. 21:30. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn: Få 100 kr. Freebet til Champions League Finalen
næste artikel
Europa League-finale: Sådan scorer du et freebet