cashpoint nyheder

French Open: Sådan scorer du tennis freebet

En af årets store højdepunkter på tenniskalendere, French Open, skydes i gang søndag den 22. maj. Med i grand slam-turneringen er blandt andet danske Holger Rune og Johanne Christine Svendsen.

Rammer du ikke ligefrem et servees på din oddskupon, når du oddser på tennis, så har du lige nu heldet med dig, idet Cashpoint Danmark er ude med muligheden for at få et freebet uden indbetaling, når du spiller på French Open.

Læs med her og se, hvordan du får dit freebet fra Cashpoint og se også, hvordan du kan få en startbonus på op til fem freebets, hvis du ikke allerede har en Cashpoint-bruger.

Cashpoint French Open freebet, French Open odds
©Cashpoint

Sådan få du et French Open freebet

Odds tilbuddet fra Cashpoint er rettet mod de Cashpoint-spillere, der ikke har heldet med sig i forbindelse med French Open. Spiller du op til 200 kr. – og taber på dit French Open bet hos Cashpoint, så kan er det held i uheld, for så får du nemlig et freebet tilsvarende din indsats.

Du kvalificerer dit til et French Open freebet fra Cashpoint på følgende måde:

  1. Log ind på din Cashpoint-konto eller opret en bruger
  2. Placer dit væddemål på French Open – minimum 100 kr.
  3. Få dit freebet på op til 200 kr., hvis du taber

Dit freebet svarende til din indsats bliver automatisk tilføjet til din konto.

French Open-kampagnen hos Cashpoint løber til og med den 6. juni kl. 6:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Spil French Open med 500 kr. i bonus

Som ny spiller hos Cashpoint har du udover muligheden for et ekstra bet i forbindelse med French Open også chancen for at få en Cashpoint velkomstbonus op 100% op til 500 kr.

Cashpoint tilbyder nemlig denne store velkomstbonus til nye spillere i form af op til intet mindre end fem freebets over fem uger. Det betyder, at indbetaler du for eksempel 500 kr., så modtager du et freebet om ugen på 100 kr. i de fem efterfølgende uger.

For hver 100 kr. du indbetaler i forbindelse med din første indbetaling får du et freebet på 100 kr. om ugen.

For dine velkomst freebet gælder, at de kan anvendes på kuponer med minimum to kampe, hvor oddset på hver kamp er til minimum odds 1.50. Vinder du på dit freebet, så udbetales kun nettogevinsten. Freebets fået via en velkomstbonus udløber efter syv dage.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Premier League mestreodds 2022: Man City vs Liverpool
næste artikel
Conference League Odds 2022: AS Roma - Feyenoord