Premier League mestre odds

Premier League mestreodds 2022: Man City vs Liverpool

Hvem vinder Premier League 2021/2022? Afgørelsens time er kommet, når Manchester City og Liverpool skal afgøre, hvem der løber med det hele i sidste spillerunde, hvor alt er på spil for de to klubber.

Både Manchester City og Liverpool kan ende som mestre, men Manchester City kan selv afgøre det med en sejr, mens Liverpool er afhængig af hjælp fra den tidligere stjerne, Steven Gerrard, der nu står i spidsen for Aston Villa, som City møder.

Vi ser her på de to afsluttende kampe og laver selvfølgelig også en odds sammenligning på de to hold fra de bedste bookmakere.

Premier League vinder odds 2022, Manchester City - Liverpool
©Betfair

Premier League-mesterskabskampene: Manchester City – Aston Villa & Liverpool – Wolverhampton

En runde der afgør alt! Efter 37 spillerunder er det endnu ikke afgjort, hvem der skal vinde Premier League denne sæson. Det lå ellers i flere omgange til en sikker afgørelse for Manchester City, men Guardiola og co. har i flere omgange smidt føringerne, hvilket Liverpool i den grad har udnyttet.

Søndag bliver det afgjort. For begge hold er kravet enkelt – vind! Manchester City kan her selv afgøre tingene ved at slå Aston Villa, mens Liverpool er afhængig af hjælp fra Aston Villa og deres gamle klubikon, Steven Gerrard.

Afstanden inden kampen er blot et point. Et enkelt point kan ende med at afgøre, hvem der vinder mesterskabet.

Manchester City har tidligere selv stået i den situation. Det kan både Manchester City og United-fans uden tvivl huske, hvor Agueros scoring endte med at sende titlen til City dybt inde i tillægstiden.

Premier League mestre: Oddssammenligning

Herunder har vi samlet en oddssammenligning over de gældende odds for en vinder af Premier League 2021/2022 fra fire af de helt store bookmakere herhjemme.

Manchester City er her grundet førstepladsen ikke overraskende favoritter til at vinde Premier League 2021/2022, når det gælder odds derpå hos de store bookmakere. Det højeste odds på Liverpool finder du hos Betfair DK, der er oppe i odds 6.50.

Vinder
Bet365 bonusUnibet bonusBetfair bonusComeOn bonus
Manchester City vinder Premier LeagueN/A1.151.141.13
Liverpool vinder Premier LeagueN/A6.006.505.50
Oddsene er opdateret fredag den 20. maj kl. 7:00.

Herunder kan du se en række udvalgte odds på de to afgørende kampe i mesterskabsduellen i Premier League:

Uanset hvem man holder med i Premier League, så er der i den grad lagt op til en dramatisk afgørelse, der kan gå hen og blive en mindeværdig afgørelse, som fodboldfans vil huske mange år frem.

Både Manchester City og Liverpool er storfavoritter til at hente noget, der ligner en pligtsejr i sidste spillerunde. Men kan nerverne holde, når en hel sæson er på spil i en enkelt kamp?

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Serie A Mestre odds 2022: AC Milan vs. Inter
næste artikel
French Open: Sådan scorer du tennis freebet