bonus betting conference league finale 2022

Conference League Odds 2022: AS Roma – Feyenoord

Hvem vinder Conference League 2022? Finalen rykker tættere på, og derfor bør du være godt klædt på til finalen i den europæiske turnering mellem italienske AS Roma og hollandske Feyenoord. Hvem er favorit og hvordan fordeler oddsene sig på forskellige scenarier? Det vil vi her i artiklen undersøge.

Vi dykker længere ned i Conference League finalen og tilbyder samtidig odds sammenligning på de to hold fra de bedste online bookmakere.

as roma feyenoord conference league finale 2022 odds

Conference League Finale 2022: AS Roma – Feyenoord

Roma kommer ind til denne kamp efter en 3-0-sejr over Torino i Serie A. To mål i første halvleg af den engelske angriber Tammy Abraham og et straffespark i anden halvleg af Lorenzo Pellegrini sikrede José Mourinhos Roma sejren.

Feyenoord tabte til gengæld 2-1 til Twente i Eredivisie. Målene fra Dimitrios Limnios og Gijs Smal sikrede Twente sejren allerede i første halvleg. Et mål i anden halvleg af den nigerianske landsholdsspiller Cyriel Dessers viste sig at være en ren trøst for Feyenoord.

De to klubber mødte sidst hinanden i 2015, hvor Roma besejrede Feyenoord med 2-1 med ni mand på banen til sidst. Mål fra Adem Ljajic og Gervinho sikrede Roma sejren. Et mål fra Elvis Manu gjorde ikke meget for Feyenoord, der fik angriberen Mitchell te Vrede og målmanden Erwin Mulder udvist i anden halvleg.

Roma-manager Jose Mourinho vil elske at føje endnu en europæisk titel til sit CV, og angriberen Tammy Abrahams præstationer vil helt sikkert øge hans tiltro til at det kan ske. Den engelske landsholdsspiller har været sensationel for de italienske giganter i denne sæson, hvor han samlet har scoret 27 mål i alle turneringer.

Conference League finale: Oddssammenligning

Vi har her samlet en række udfald og odds dertil fra bookmakere der tilbyder mobil betting. Når vi ser på de gældende odds for finalen i tabellen herunder er det tydeligt at se, at bookmakerne er enige om at hælde en smule til Romas side. Her har bookmakerne italienerne som en lille favorit, men forudser at det stadig bliver en tæt affære.

conference league finale bet365 odds
©Bet365 (Screenshot: 23. maj. 20:15. 2022)

Vores Conference League oddssammenligning viser også, at bookmakerne er en smule splittede i forhold til antal mål. Her giver en række bookmakere målschancerne for under/over 2,5 mål 50/50, mens andre er en smule mere sikre på en kamp med færre mål. Unibet Danmark tror dog mest på en kamp med mere end 2,5 mål!

På målscorerfronten tror bookmakerne mest på Tammy Abraham fra AS Roma som målscorer, mens Feyenoords Cyriel Dessers er et godt bud på en målscorer fra hollænderne. Se hele vores sammenligning af odds til AS Roma – Feyenoord i Conference League finale herunder.

Vinder
Bet365 bonusUnibet bonusBetfair bonusComeOn bonus
AS Roma vinder turneringen1.611.681.621.64
Feyenoord vinder turneringen2.202.202.202.20
Over 2,5 mål1.951.881.831.86
Under 2,5 mål1.851.931.831.86
Abraham scorer2.253.002.402.65
Dessers scorer3.103.303.203.25
Oddsene er opdateret fredag den 20. maj kl. 7:00.

Uanset om man har en interesse i et af holdene, eller man blot er menig og objektiv fodboldfan, ja så er der lagt op til en spændende, og ifølge bookmakerne, tæt finale i Conference League. Europæiske finaleaftener er speciale, og selvom Conference League ikke har samme magi som Europa League og Champions League, så er der i den grad noget at se frem til!

Det er to spændende og forholdsvist jævnbyrdige hold der står overfor hinanden onsdag aften!

God kamp og god fornøjelse med dine spil!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
French Open: Sådan scorer du tennis freebet
næste artikel
Champions League Finale odds 2022: Liverpool vs Real Madrid