De danske håndboldherrer er endnu engang storfavorit, når der spilles EM i håndbold i Tyskland. De danske regerende verdensmestre og OL-sølvvindere har blandt bookmakerne en stor favoritrolle. Kan Danmark bytte EM-bronzemedajlerne fra 2022 ud med guld?  

Hvor langt kan de danske drenge gå – og hvor finder du de bedste håndbold odds på håndbold EM 2024?

Aktuelle tilbud på håndbold EM 2024

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Næste Danmark-kamp

Frankrig – Danmark (28. januar, kl. 17:30).

Odds hos Unibet:

 • Frankrig: 3.30
 • Danmark: 1.58
 • Uafgjort: 8.50
 • Danmark -1,5: 1.80

Danmark indledte EM med sjælden målscorer

Danmark kom ganske som ventet fra land ved håndbold EM 2024 med en sikker sejr. Det mest markante ved den var dog de få mål. Sejren på 23-14 var den mest målfattige kamp under Nikolaj Jacobsens ledelse. Især målmand Emil Nielsen trak her roser for sin flotte redningsprocent på intet mindre end 72.

Storsejr på storsejr

Ovenpå en lidt atypisk åbning på slutrunden viste Danmark, hvorfor de er de helt store favoritter til at tage EM-guldet. Først blev Grækenland slået med 40-28, hvorefter gruppespillet blev rundet af med endnu en storsejr i form af 37-27 over Portugal.

Mellemrunden blev indledt med en storsejr

Endnu en kamp, endnu en dansk storsejr. Mellemrunden blev indledt med en dansk 39-27-sejr over Holland, hvorved Danmark fik vist, at der er blevet bygget på siden sejren over Holland i Golden League op til EM-slutrunden.

Sejr i tæt opgør mod naboerne

Efter en ganske nem indledning på slutrunden blev det til et tæt opgør og en sejr med mindst mulige margin, da Danmark slog Sverige med 28-27. Danmark havde flere gange i kampen pæne føringer, men svenskerne formåede mod kampens slutning at skære Danmarks føring ned til blot et enkelt mål.

Sikker sejr sendte Norge ud

Norge kommer ikke til at blande sig i medaljestriden ovenpå opgøret mod de danske verdensmestre. Med en sejr på 29-23 sikrede Danmark sig en plads i semifinalen, hvor det meget vel kan blive en mindre stærk modstander, der venter, når man sammenligner med Frankrig.

Reserverne tabte betydningsløs kamp

Danmark led et sjældent nederlag – og det første i EM-slutrunden, da den sidste mellemrundekamp blev tabt med 28-25 til Slovenien. Nederlaget var dog uden betydning for Danmark, der allerede havde sikret sig førstepladsen og en plads i semifinalen forud for kampen. Der blev sparet flere profiler i kampen for at give spilletid til flere af dem, der ikke havde fået så meget indtil videre i turneringen.

Finalepladsen sikret mod de tyske værter

Danmark levede i semifinalen op til favoritværdigheden og besejrede de tyske værter, der ellers havde 18.000 tilskuere i ryggen. Her blev den danske finaleplads sikret ovenpå en stærk anden halvleg, der sikrede en dansk sejr på 29-26

Spil på vinderen af EM 2024

Vinder EM 2024
Bet365 væddemålskreditterExpekt bonusUnibet bonus
Danmark1.401.451.45
Frankrig3.002.752.75

Odds opdateret den 27. januar kl. 12:15.

Bemærk: Bemærk venligst at oddsene varierer og kan ændre sig over tiden. Tjek derfor altid de aktuelle odds hos den respektive bookmaker.
Regler og vilkår hos de respektive bookmakere gælder. 18+ år. Ansvarligt spil. 

Danmark har gennem turneringen været storfavorit hos alle bookmakerne. Bwin og Unibet gav forud for EM det højeste odds, 2.10, på at de danske herrer snupper guldmedaljen. Som oddset ovenover viser, så er favoritværdigheden blot blevet styrket gennem turneringen.

Danmark har fået favoritrollen

Danmark fører i øjeblikket titelkapløbet med de bedste odds for at vinde EM i håndbold i 2024. Det er uden tvivl det sidste, som de forsvarende mestre Sverige ønsker at høre.

Forud for slutrunden topper Danmark klart favoritlisten, mens Frankrig, Spanien og de reagerende mestre fra Sverige fulgte efter.

Handbold Em 2024 odds

Danmark vil uden tvivl udgøre den største trussel ved det kommende EM i håndbold. Det er isæt takket være deres VM-sejr i 2023. Nu vil de regerende verdensmestre forsøge at tage titlen som europamestre på sig.

Danmarks kampprogram for EM håndbold 2024

Indledende kampe i gruppe A:

 • Kamp 1: Danmark – Tjekkiet (11. januar, kl. 20:30) – 23-14
 • Kamp 2: Grækenland – Danmark (13. januar, kl. 20:30) 28-40
 • Kamp 3: Danmark – Portugal (15. januar, kl. 20:30) 37-27

Mellemrunden – gruppe 2:

 • Kamp 1: Danmark – Holland (17. januar, kl. 18:00) 39-27
 • Kamp 2: Danmark – Sverige (19. januar, kl. 20:30) 28-27
 • Kamp 3: Norge – Danmark (21. januar, kl. 20:30) 23-29
 • Kamp 4: Slovenien – Danmark (23. januar, kl. 18:00) 28-25

Semifinalen

 • Semifinale 2: Tyskland – Danmark (26. januar, kl. 20:30) 26-29

Finalen

 • Finale: Frankrig – Danmark (28. januar, kl. 17:30)

Vi opdaterer selvfølgelig løbende kampprogrammet for Danmark ved håndbold EM 2024 i takt med, at turneringen skrider frem og der forventeligt kommer flere danske kampe til.

Vores topbookmakere til EM Håndbold 2024

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%

De pågældende bookmakeres generelle vilkår og regler gælder. 18+ år. Spil ansvarligt.

Tip: Udover at disse bookmakere har et omfattende spiludvalg på EM-slutrunden i håndbold, tilbyder de også en betting bonus til alle nye spillere. Du kan vælge den ønskede bookmaker ud fra vores liste og modtage informationer om de respektive bonusser for nye spillere. Hvis du vil have en detaljeret oversigt over de aktuelle velkomsttilbud fra de danske bookmakere, så kan du finde det i vores bonus sammenligning, hvor du finder bonustilbud fra 16 forskellige bookmakere. 

Vigtig viden om håndbold EM 2024

Det 16. EM i håndbold for mænd arrangeres i Tyskland fra 10. til 28. januar 2024. Begge nationer vil være vært for de bedste håndboldspillere i Europa for første gang, og det vil være anden gang, at kontinentturneringen afholdes i delt værtsskab.

De første europamesterskaber blev afholdt i 1994 i Portugal – med 12 hold – og indtil 2018 har turneringen altid været afholdt af kun et land. I 2020 var det imidlertid tre nationer, Sverige, Østrig og Norge, der var værter for Europamesterskaberne, og det var den første begivenhed, hvor der ikke længere deltog 16, men 24 hold.

De 24 hold fra Europa spiller gruppekampe fra den 10. januar i seks grupper i de seks byer, der arrangerer turneringen, nemlig Düsseldorf, Berlin, Hamborg, Köln, Mannheim og München.

Gruppe A spilles i Merkur Spiel-Arena i Düsseldorf og Mercedes-Benz Arena i Berlin. Gruppe B og gruppe E spilles begge i SAP Arena i Mannheim. Gruppe C og gruppe F spilles i Olympiahalle i München, mens gruppe D spilles i Mercedes-Benz Arena i Berlin.

Mellemrundens gruppe 1 spilles i Lanxess Arena i Köln, mens gruppe 2 spilles i Barclaycard Arena i Hamborg. Semifinalerne og medaljekampene spilles alle i Köln.

Handbold
© Adobe Stock / dariovuksanovic

Masser af håndbold EM 2024 bonustilbud

Håndbold EM 2024 nyder stor interesse hos både spillere og bookmakere, som tilbyder dig en lang række forskellige spillemuligheder på slutrunden – herunder også betting bonusser. I anledning af håndbold EM 2024 vil du derfor kunne finde specielle odds bonusser i form af indbetalingsbonusser, freebets uden indbetaling, odds boost og andre forskellige betting bonusser.

Bookmakere som Bwin og Unibet, blot for at nævne nogle enkelte, kommer som regel med vilde oddskampagner i forbindelser med store slutrunder, som har en bred interesse blandt de danske sportsfans.

Derudover kan du altid score store velkomstbonusser i forbindelse med disse slutrunder. Dem kan du blandt andet finde til ComeOn, Cashpoint og mange flere, hvilket kan give dig en meget større bankroll at begynde med op til håndbold EM 2024. Vi er sikre på, at der vil komme mange håndboldbonusser op til slutrunden og i løbet af den – og vi holder dig selvfølgelig opdateret her på siden. 

Stort udvalg af håndbold EM spillemuligheder

Den daglige spænding og det drama, som medaljejagten ofte er, kan gøres endnu mere spændende, hvis du krydrer spændingen fra kampene med odds på dem. Her finder du selvfølgelig de klassiske 1X2-spil, men disse er desuden krydret med en masse forskellige spillemuligheder, så du kan styrke værdien i dine spil med alt fra handicapspil til spil på landenes præstationer i bestemte tidsrum af kampen.

Spiltyper som vinderen af en halvleg, scorecast/wincast eller over/under er blevet meget mere populære end de klassiske 1X2-spil, idet de typisk giver spilleren en meget større værdi og højere odds. Skal spændingen være i top i to gange 30 minutter, så kan du via mobilen eller din computer spille live på kampene og sætte dine spil løbende i takt med, hvordan kampene udvikler sig. Du kan dermed løbende sætte dine spil på en vinder, når du spiller med handicap, eller fordelingen af mål til de to hold eller det samlede antal mål i kampen. 

Langtidsspil på håndbold EM

Udover de enkelte kampe og de mange spil derpå finder du også langtidsspil. Dem finder du selvfølgelig også på EM i herrehåndbold. Naturligvis er spillene på hvem der bliver de nye europamestre de mest populære af de langsigtede spil, men du kan også finde langtidsspil, hvor du spiller på de enkelte landes placeringer – både i de indledende grupper men også slutplaceringerne.

Der er selvfølgelig også muligheden for langsigtede spil på de enkelte landsholdsspilleres præstationer. Her er især spil på slutrundens topscorer et populært bet. Vi ønsker dig et rigtigt spændende håndbold EM 2024 og held og lykke med dine spil. Forhåbentlig ender de med at give dig en masse gevinster!