De danske håndboldherrer er endnu engang storfavorit, når der spilles EM i håndbold i Ungarn og Slovakiet. De danske regerende verdensmestre og OL-sølvvindere har blandt bookmakerne en stor favoritrolle, og det skyldes især flere EM-afbud fra store spillere.  

Hvor langt kan de danske drenge gå – og hvor finder du de bedste odds på håndbold EM 2022?

Vores topbookmakere til EM Håndbold 2022

bet365
tophotrecommended
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%

De pågældende bookmakeres generelle vilkår og regler gælder. 18+ år. Spil ansvarligt.

Tip: Udover at disse bookmakere har et omfattende spiludvalg på EM-slutrunden i håndbold, tilbyder de også en betting bonus til alle nye spillere. Du kan vælge den ønskede bookmaker ud fra vores liste og modtage informationer om de respektive bonusser for nye spillere. Hvis du vil have en detaljeret oversigt over de aktuelle velkomsttilbud fra de danske bookmakere, så kan du finde det i vores bonus sammenligning, hvor du finder bonustilbud fra 14 forskellige bookmakere. 

Aktuelle tilbud på håndbold EM 2022

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Vigtig viden om håndbold EM 2022

Det 15. EM i håndbold for mænd arrangeres i fællesskab af Ungarn og Slovakiet fra 13. til 30. januar 2022. Begge nationer vil være vært for de bedste håndboldspillere i Europa for første gang, og det vil være anden gang, at kontinentturneringen afholdes i delt værtsskab.

De første europamesterskaber blev afholdt i 1994 i Portugal – med 12 hold – og indtil 2018 har turneringen altid været afholdt af kun et land. I 2020 var det imidlertid tre nationer, Sverige, Østrig og Norge, der var værter for Europamesterskaberne, og det var den første begivenhed, hvor der ikke længere deltog 16, men 24 hold.

De 24 hold fra Europa spiller gruppekampe fra den 13. januar i seks grupper i de fem byer, der arrangerer turneringen, nemlig Budapest, Szeged, Debrecen, Košice og Bratislava. Den slovakiske hovedstad vil være vært for kampene i to grupper indtil den 18. januar. De to bedst seedede hold fra hver gruppe (i alt 12 hold) vil gå videre til mellemrunden, der starter den 20. januar i to grupper i Budapest og Bratislava, hvorfra de seks bedste hold deltager i den sidste weekend (28.-30. januar 2022) i Budapest.

em i håndbold 2022

Danmark har fået favoritrollen grundet flere afbud

Danmark fører i øjeblikket titelkapløbet med de bedste odds for at vinde EM i håndbold i 2022. Det er uden tvivl det sidste, som de forsvarende mestre Spanien ønsker at høre.

Favoritrollen til Danmark skyldes især, at flere store spillere har måtte melde afbud til den kommende slutrunde. De to stjernespillere Alex Dujshebaev og Nedim Remili fra henholdsvis Spanien og Frankrig har meldt fra – og det er klart til Danmarks fordel.

Danmark vil uden tvivl udgøre den største trussel ved det kommende EM i håndbold. Det er isæt takket være deres VM-sejr i 2021. Nu vil de regerende verdensmestre forsøge at tage titlen som europamestre på sig

Handbold
© Adobe Stock / dariovuksanovic

Danmarks kampprogram for EM håndbold 2022

Indledende kampe i gruppe A:

  • Kamp 1: Danmark – Montenegro (13. januar, kl. 20:30)
  • Kamp 2: Slovenien – Danmark (15. januar, kl. 20:30)
  • Kamp 3: Nordmakedonien – Danmark (17. januar, kl. 20:30)
  • Mellemrunden – kamp 1: Danmark – Island (20. januar, kl. 20:30)
  • Mellemrunden – kamp 2: Danmark – Kroatien (22. januar, kl. 20:30)
  • Mellemrunden – kamp 3: Danmark – Holland (24. januar, kl. 18:00)
  • Mellemrunden – kamp 4: Danmark – Frankrig (26. januar, kl. 20:30)
  • Semifinale: Spanien – Danmark (28. januar, kl. 18:00)

Mulige kampe:

  • Bronzekamp: (30. januar)
  • Finale: (30. januar)

Masser af håndbold EM 2022 bonustilbud

Håndbold EM 2022 nyder stor interesse hos både spillere og bookmakere, som tilbyder dig en lang række forskellige spillemuligheder på slutrunden – herunder også betting bonusser. I anledning af håndbold EM 2022 vil du derfor kunne finde specielle odds bonusser i form af indbetalingsbonusser, freebets uden indbetaling, odds boost og andre forskellige betting bonusser. Bookmakere som Bwin og Unibet, blot for at nævne nogle enkelte, kommer som regel med vilde oddskampagner i forbindelser med store slutrunder, som har en bred interesse blandt de danske sportsfans.

Derudover kan du altid score store velkomstbonusser i forbindelse med disse slutrunder. Dem kan du blandt andet finde til ComeOn, 888Sport og mange flere, hvilket kan give dig en meget større bankroll at begynde med op til håndbold EM 2022. Vi er sikre på, at der vil komme mange håndboldbonusser op til slutrunden og i løbet af den – og vi holder dig selvfølgelig opdateret her på siden. 

Spil på vinderen af EM 2022

Udfald
Bet365 væddemålskreditterBwin bonusUnibet bonus888Sport bonus
Danmark vinder1.501.501.401.40
Frankrig vinder4.004.505.005.00
Spanien vinder13.0011.0012.0012.00
Sverige vinder9.0010.009.009.00

Odds opdateret den 27. januar. kl. 13:30.

Bemærk: Bemærk venligst at oddsene varierer og kan ændre sig over tiden. Tjek derfor altid de aktuelle odds hos den respektive bookmaker.
Regler og vilkår hos de respektive bookmakere gælder. 18+ år. Ansvarligt spil. 

Danmark har gennem turneringen været storfavorit hos alle bookmakerne. Bwin gav forud for EM det højeste odds, 3.50, på at de danske herrer snupper guldmedaljen. Som oddset ovenover viser, så er favoritværdigheden blot blevet styrket gennem turneringen.

Stort udvalg af håndbold EM spillemuligheder

Den daglige spænding og det drama, som medaljejagten ofte er, kan gøres endnu mere spændende, hvis du krydrer spændingen fra kampene med odds på dem. Her finder du selvfølgelig de klassiske 1X2-spil, men disse er desuden krydret med en masse forskellige spillemuligheder, så du kan styrke værdien i dine spil med alt fra handicapspil til spil på landenes præstationer i bestemte tidsrum af kampen.

Spiltyper som vinderen af en halvleg, scorecast/wincast eller over/under er blevet meget mere populære end de klassiske 1X2-spil, idet de typisk giver spilleren en meget større værdi og højere odds. Skal spændingen være i top i to gange 30 minutter, så kan du via mobilen eller din computer spille live på kampene og sætte dine spil løbende i takt med, hvordan kampene udvikler sig. Du kan dermed løbende sætte dine spil på en vinder, når du spiller med handicap, eller fordelingen af mål til de to hold eller det samlede antal mål i kampen. 

Langtidsspil på håndbold EM

Udover de enkelte kampe og de mange spil derpå finder du også langtidsspil. Dem finder du selvfølgelig også på EM i herrehåndbold. Naturligvis er spillene på hvem der bliver de nye europamestre de mest populære af de langsigtede spil, men du kan også finde langtidsspil, hvor du spiller på de enkelte landes placeringer – både i de indledende grupper men også slutplaceringerne.

Der er selvfølgelig også muligheden for langsigtede spil på de enkelte landsholdsspilleres præstationer. Her er især spil på slutrundens topscorer et populært bet. Vi ønsker dig et rigtigt spændende håndbold EM 2022 og held og lykke med dine spil. Forhåbentlig ender de med at give dig en masse gevinster!