cashpoint nyheder

Håndbold VM: Få et 300 kr. freebet

Håndbold VM er i fuld gang, hvor de danske drenge har fået en kanon indledning på forsvaret af VM-guldet. Rammer du ikke lige så godt som det danske herrelandshold, når det gælder dine håndbold VM odds, så behøver du ikke fortvivle. Lige nu kan du nemlig få din indsats tilbage i form af et freebet, hvis du spiller på håndbold VM hos Cashpoint Danmark.

Se hvordan her, hvor du kan se, hvordan du får et freebet, hvis du taber på dine odds, samt hvilken velkomstfordel du kan få som ny spiller hos Cashpoint.

Cashpoint håndbold VM freebet
©Cashpoint

Få et freebet hvis du ikke vinder

Taber du på dit håndbold VM odds hos Cashpoint, så kan du lige nu få din indsats tilbage op til 300 kr. Det gør du på følgende måde:

  • Log ind / opret en Cashpoint-bruger
  • Husk at verificere din konto, når du har oprettet den
  • Spil mellem 100-300 kr. på en eller flere kampe ved håndbold VM 2023
  • Få et freebet på 100% af din indsats op til 300 kr. hvis du taber

Håndbold VM-kampagnen hos Cashpoint løber frem til den 29. januar kl. 11:59. Udover at du selvfølgelig skal have en Cashpoint-konto for at få et freebet, hvis du taber på dit odds hos denne danske bookmaker, så skal du være opmærksom på, at du kan spille alle væddemålstyper hos Cashpoint i forbindelse med denne kampagne – undtagen odds boost.

Dit væddemål må ej heller været placeret med bonuspenge. Spiller du på håndbold VM og taber, så får du som nævnt et freebet svarende til 100% af din indsats op til 300 kr. Dette freebet er gyldigt i syv dage. Freebettet skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor en eller flere begivenheder kan kombineres. Dit spil med dit freebet skal enten være en single eller en kombinationsindsats. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Sådan bliver du Cashpoint-spiller

Du kan lige nu blive Cashpoint-spiller og få et freebet på 100 kr. om ugen i op til 5 uger i forbindelse med din Cashpoint velkomstbonus. Her matcher Cashpoint din indbetaling, som du blot skal omsætte en gang til minimum odds 1.50, i form af et freebet på 100 kr. for hver 100 kr. indbetalt.

Det betyder, at indbetaler og omsætter du 500 kr. til minimum odds 1.50, så får du et freebet på 100 kr. om ugen i fem uger.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på scoringer af Haaland
næste artikel
Egypten - Danmark: Oddssammenligning og optakt