bwin nyheder

Bwin re-bet: Spil din kupon om når du taber

Træt af at en kupon og den helt store betting bonus ryger, blot fordi den første kamp på kuponen tabes? Nu kan du netop undgå det med den nye re-bet-funktion hos Bwin. Se hvordan du kan benytte dig af re-bet hos Bwin her, hvor vi både forklarer, hvad et Bwin re-bet er, samt hvordan du anvender det i en trin for trin-guide.

Bwin re-bet guide

Hvad er re-bet?

Med re-bet fra Bwin sport kan du føje endnu uafgjorte kombinationsspil tilbage til din spilleseddel. Har du for eksempel placeret et kombinationsspil med tre kampe, hvor den første allerede er afgjort og tabt, mens de resterende to kampe ikke er spillet, kan du anvende re-bet.

Sådan fungerer re-bet

Hvordan anvender jeg mit Bwin re-bet? Her får du en trin for trin-guide til, hvordan du kan anvende re-bet hos Bwin. For at bruge dit Bwin re-bet skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret en Bwin-konto
  • Lav et kombinationsspil
  • Hvis et spil er tabt skal du gøre følgende
  • Gå til sektionen “mine spil” og derefter “vundne/tabte”
  • Klik på “recycle bet”-knappen ved siden af dit kombinationsspil, hvor et eller flere spil allerede er afgjort som tabt, mens de andre spil stadig er åbne
  • Gentilføj de valgte væddemål, der ikke er tabte, til din spilleseddel og klik “sæt spil”

Så har du lavet dit re-bet, hvorved den resterende del af din kombination stadig er i spil til at give dig en gevinst. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Anmeldelse af re-bet

Bwins re-bet virker som en lille gave til de oddsere, der elsker at lave kombinationer, hvor især det første spil er lidt mere risikobetonet end de øvrige. Med re-bet får du nu mulighed for at holde liv i muligheden for en gevinst, samtidig med at du bevarer spændingen helt til det sidste spil på din kupon.

100% op til 1.000 kr.

Som sagt kræver det en Bwin-bruger, for at du kan anvende re-bet på dine kombinationsspil hos Bwin. Som nu spiller kan du lige nu få 100% i Bwin velkomstbonus op til 1.000 kr. i form af et risikofrit spil.

Du kan modtage denne velkomstbonus fra Bwin, blot du indbetaler 100 kr. Du skal bruge dit risikofrie spil indenfor syv dage. Taber du på dit risikofrie spil, der blot skal spilles til minimum odds 1.00, så modtager du er freebet svarende til indsatsen fra Bwin. Freebettet skal ligeledes anvendes indenfor syv dage efter modtagelsen.

Du kan læse mere om Bwin og de øvrige bookmakere i vores store bookmaker oversigt. Vi gennemgår løbende de forskellige danske bookmakere og opdaterer vores anmeldelser af dem.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få et NFL freebet med Cashpoint
næste artikel
Finland - Danmark odds + risikofrit spil