cashpoint nyheder

Scor Super Bowl-freebet med Cashpoint

Eagles eller Chiefs? Uanset hvem du holder med, når det gælder Super Bowl odds på Super Bowl LVII mellem Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs, så er der nu mulighed for at få et freebet uden indbetaling hos Cashpoint i forbindelse med dit spil på Super Bowl LVII.

Hvordan får du så dit freebet i forbindelse med Super Bowl LVII? Det kan du se her, hvor du får en nem trin for trin-guide til, hvordan du spiller dit til et freebet hos Cashpoint i forbindelse med årets Super Bowl.

Cashpoint Super Bowl odds, Super Bowl LVII freebet, Philadelphia Eagles - Kansas City Chiefs freebet
©Cashpoint 10/02/2023

Guide: Sådan får du et Super Bowl-freebet

Det er ganske nemt og lige til, hvis du er spiller hos Cashpoint, at spille dig til et freebet på Super Bowl LVII. Vi har her lavet en trin for trin-guide til, hvordan du får denne odds bonus fra Cashpoint. Læs også mere om hvad du som ny spiller hos Cashpoint har af bonusmuligheder.

  1. Log ind eller opret dig hos Cashpoint
  2. Spil minimum 50 kr. på Super Bowl LVII
  3. Få et 50 kr. freebet når dit væddemål er afgjort

Du skal altså blot være Cashpoint-spiller og placere et væddemål på minimum 50 kr., for at du automatisk får et freebet fra Cashpoint, når dit væddemål er afgjort.

Dit kvalificerende væddemål på Super Bowl LVII kan både være pre-match, live eller i form af en single, en kombination, systemspil eller et multiway bet. Dog er odds boost ikke tilladt i forhold til denne kampagne hos Cashpoint.

Når du har fået dit freebet, er det gyldigt i syv dage, efter det er blevet tildelt din Cashpoint-konto. Freebettet skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor du kan kombinere flere begivenheder fra Cashpoints udvalg af sportsgrene. Vinder du på dit freebet, udbetales nettogevinsten.

Kampagnen løber til den 13. februar kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Sådan bliver du Cashpoint-spiller

For at du kan få et Super Bowl-freebet hos Cashpoint, skal du som nævnt have en bruger hos Cashpoint. Det kan du lige nu få sammen med en Cashpoint bonus, der giver dig 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr.

Din velkomstbonus hos Cashpoint består af et 100 kr. freebet om ugen i op til fem uger. Her får du et 100 kr. freebet, for hver 100 kr. du indbetaler og omsætter til minimum odds 1.50 i forbindelse med din første indbetaling efter din oprettelse af din Cashpoint-konto.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Tottenham - City: Scor freebet og vildt odds boost
næste artikel
Spil 500 kr. risikofrit på Super Bowl