Super Bowl regnes som den allerstørste enkeltstående sportsbegivenhed i verden. Hver eneste år følger rundt regnet 1 milliard mennesker verden over den traditionsrige NFL finalekamp. Det kan ikke undre nogen, at Amerikansk Fodbold bliver stadig mere populær – også her i Europa. Også de danske bookmakere har lagt mærke til denne tendens og du tilbydes som spiller derfor mange spændende muligheder for, at placere odds på Super Bowl – og du kan ofte også være heldig at løbe afsted med en bonus på Super Bowl.
 

Super Bowl 2021 NFL bonus
© Bonus-Betting

 
Om du ynder at spille på halvtids- eller fuldtids-resultatet er helt og aldeles op til dig. Udover de helt klassiske former for væddemål findes der utallige andre typer af væddemål som du kan placere på den store og afgørende kamp. Et af disse er de såkaldte “OVER/UNDER” væddemål, mens et andet er HANDICAP væddemål. Du vil her hos os kunne finde de allerbedste odds tilbud på Super Bowl 2021.
 

Find den bedste NFL Odds Bonus hos din foretrukne bookmaker og få også en flot velkomstbonus!

 

De bedste bookmakere til betting på NFL og Super Bowl

[sports_cube_bonus_overview bonus_ids=”646*887*1469*1087*976*1709*1855″]

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

Tip: Hvis du ikke er sikker på hvilken bookmaker bonus der er den rigtige for dig kan du læse meget mere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Hvordan er NFL struktureret?

Sammenlagt deltager 32 hold i kampen om, at blive den endelige vinder af Super Bowl 2017. Disse 32 hold er opdelt i to såkaldte “Conferences”. I modsætning til NBA (basketball) og NHL (ishockey), er holdene ikke opdelt i øst og vest, men i NFC og AFC. NFC er afledt af NFL som blev grundlagt i 1920’erne. 1960 opdeltes ligaen og AFL (American Football League) blev lanceret. For at få bestemt hvem den sande mester af disse to ligaer var, blev den første Super Bowl spillet i 1967.

NFL blev i 1970 grundlagt som en ny liga og holdene blev opdelt i henholdsvis AFC og NFC. I hver “Conference” er der 16 hold, som yderligere er opdelt i fire divisioner (East, North, South, West). Hvert hold skal skal i grundspillet spille i alt 16 kampe. Otte kampe er imod hold fra den samme division og yderligere otte kampe er imod hold fra de to andre divisioner fra NFC og AFC. Dette veksler fra år til år.
 

 

Hvilke hold kommer i playoffs i NFL?

Samlet set kvalificerer de bedste 12 hold til slutspillet og de vil der mødes i knockout kampe mod hinanden. I modsætning til i fodbold udråbes vinderen af efter kun én kamp. De to bedste hold i konferencen sidder over i første playoff runde. De resterende fire hold i hver konference spiller imod hinanden i de såkaldte wild-card kampe. Alle vindere af divisionerne opnår en plads i slutspillet. Så det kan ske, at et hold i samme “conference” kan misse sin plads i Playoffs, på trods af en bedre sæson.

Holdene bliver rangeret efter deres performance i hele sæsonen. Det bedste hold i gruppespillet sikrer sig hjemmebanefordel igennem alle Playoffs. Det bedst placerede hold møder samtidig det lavest placerede hold af de tilbageværende i Playoffs.
 

Kampe i NFL 2020/21

Sæsonen starter normalt i september. Mellem september og december, vil deltagerne i Playoffs i løbet af 17 runder blive fundet. Hvert hold har en såkaldt “Bye Week”, som er en runde hvor holdet sidder over – og dermed kommer det op på 16 kampe i den regulære sæson. Et kamp spilles torsdag mens rundens topkamp spilles mandag, og de resterende kampe på søndage. Playoffs starter i begyndelsen af året. Normalt omkring den 9. og 10. Januar.
 

Hvornår og hvor bliver Super Bowl afholdt?

Super Bowl er finalen i National Football League. Ligesom til finalen i UEFA Champions League i fodbold, bliver Super Bowl hvert år spillet på et nyt stadion. I denne sæson, bliver Super Bowl LV afholdt på Raymond James Stadium i Tampa, Florida. Finalen løber af staben 7. februar (natten til den 8. dansk tid), og bliver selvfølgelig noget anderledes ends forrige år, men NFL lover, at de vil skabe den bedste fanoplevelse under omstændighederne.
 

Hvem er finalisterne til Super Bowl LV

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs der repræsenterer AFC, der er den ene conference i NFL. Generelt tror bookmakerne, at det bliver en tæt affære, men at Chiefs har en lille fordel. Chiefs er de forsvarende mestre, efter at have besejret San Francisco 49ers i Super Bowl LIV sidste år. De to hold stod faktisk over for hinanden i Tampa i Week 12, og det var Chiefs, der træk det længste strå med en sejr på 27-24. Kansas City kom foran med 17-0 føring i første kvartal, men de tillod langsomt Brady og Bucs at komme tilbage i kampen.
 

Tampa Bay Buccaneers

På den anden side repræsenterer Tampa Bay Buccaneers NFC conference, og holdene spiller faktisk i de samme farver (rød, guld og hvid), men du vil sandsynligvis være i stand til at skelne dem ad ved hjælp af logoerne på siderne af deres hjelme.Tom Brady, holdets store quarterback-stjerne, er den mest vindende spiller i NFL-historien. Men for at tilføje yderligere til sit uvirkelige CV med en Super Bowl LV-sejr bliver Brady og Tampa Bay Buccaneers nødt til at slå den spiller og det hold, der synes mest sandsynlig til at overtage Bradys arv, nemlig Patrick Mahomes.
 

Bookmakernes favorit på vinderen af Super Bowl LV:

Super Bowl LV 2021
Vinder af Super Bowl LV Bet365 Bonus Betfair Bonus Bwin Bonus Unibet Bonus
Kansas City Chiefs 1.60 1.54 1.63 1.63
Tampa Bay Buccaneers 2.45 2.40 2.35 2.40

Oddsene er fra 5. februar 2021. Bemærk, at oddsene kan ændre sig op til kampstart. Regler og vilkår gælder. 18+
 

 

Super Bowl LV 2021 Betting – stort udvalg til odds spillere

Når det kommer til at satse på NFL, har du som spiller et enormt stort udvalg til rådighed. Udover de klassiske vinderbets kan væddemål placeres på de enkelte kampe på mange forskellige betting markeder. For eksempel: Handicap, over / under eller bets på specifikke spillere. Odds på specifikke spillere kan for eksempel være hvorvidt en quarterback eller Runningback får et vist antal touchdowns eller et bestemt antal “yards”.

Også med langtidsvæddemål er der flere muligheder. Hvem vinder Super Bowl LVI? Hvilke hold når play-offs? Hvilken spiller bliver MVP (Most Valuable Player – Den vigtigste spiller i sæsonen)? Fra hvilken conference eller division kommer vinderen af Super Bowl 2022? Får et hold held med, at levere en perfekt sæson? Hvilket hold vinder deres conference eller division? – Det er nogle af de indsatser, der er tilgængelige for dig i forbindelse med Super Bowl.