Find de bedste bonusser til Superbowl 2018 hos Bonus-Betting.dk

Super Bowl regnes som den allerstørste enkeltstående sportsbegivenhed i verden. Hver eneste år følger rundt regnet 1 milliard mennesker verden over den traditionsrige NFL finalekamp. Det kan ikke undre nogen, at Amerikansk Fodbold bliver stadig mere populær – også her i Europa. Også de danske bookmakere har lagt mærke til denne tendens og du tilbydes som spiller derfor mange spændende muligheder for, at placere odds på Super Bowl – og du kan ofte også være heldig at løbe afsted med en bonus på Super Bowl.

Om du ynder at spille på halvtids- eller fuldtids-resultatet er helt og aldeles op til dig. Udover de helt klassiske former for væddemål findes der utallige andre typer af væddemål som du kan placere på den store og afgørende kamp. Et af disse er de såkaldte “OVER/UNDER” væddemål, mens et andet er HANDICAP væddemål. Du vil her hos os kunne finde de allerbedste odds tilbud på Super Bowl 2018.
 

Find den bedste NFL Odds Bonus hos din foretrukne bookmaker og få også en flot velkomstbonus!

 

De bedste bookmakere til betting på NFL og Super Bowl

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

Tip: Hvis du ikke er sikker på hvilken bookmaker bonus der er den rigtige for dig kan du læse meget mere i vores store odds bonus sammenligning.
 

Hvordan er NFL struktureret?

Sammenlagt deltager 32 hold i kampen om, at blive den endelige vinder af Super Bowl 2017. Disse 32 hold er opdelt i to såkaldte “Conferences”. I modsætning til NBA (basketball) og NHL (ishockey), er holdene ikke opdelt i øst og vest, men i NFC og AFC. NFC er afledt af NFL som blev grundlagt i 1920’erne. 1960 opdeltes ligaen og AFL (American Football League) blev lanceret. For at få bestemt hvem den sande mester af disse to ligaer var, blev den første Super Bowl spillet i 1967.

NFL blev i 1970 grundlagt som en ny liga og holdene blev opdelt i henholdsvis AFC og NFC. I hver “Conference” er der 16 hold, som yderligere er opdelt i fire divisioner (East, North, South, West). Hvert hold skal skal i grundspillet spille i alt 16 kampe. Otte kampe er imod hold fra den samme division og yderligere otte kampe er imod hold fra de to andre divisioner fra NFC og AFC. Dette veksler fra år til år.
 

Hvilke hold kommer i playoffs i NFL?

Samlet set kvalificerer de bedste 12 hold til slutspillet og de vil der mødes i knockout kampe mod hinanden. I modsætning til i fodbold udråbes vinderen af efter kun én kamp. De to bedste hold i konferencen sidder over i første playoff runde. De resterende fire hold i hver konference spiller imod hinanden i de såkaldte wild-card kampe. Alle vindere af divisionerne opnår en plads i slutspillet. Så det kan ske, at et hold i samme “conference” kan misse sin plads i Playoffs, på trods af en bedre sæson.

Holdene bliver rangeret efter deres performance i hele sæsonen. Det bedste hold i gruppespillet sikrer sig hjemmebanefordel igennem alle Playoffs. Det bedst placerede hold møder samtidig det lavest placerede hold af de tilbageværende i Playoffs.
 

Kampe i NFL 2016/17

Sæsonen starter normalt i september. Mellem september og december, vil deltagerne i Playoffs i løbet af 17 runder blive fundet. Hvert hold har en såkaldt “Bye Week”, som er en runde hvor holdet sidder over – og dermed kommer det op på 16 kampe i den regulære sæson. Et kamp spilles torsdag mens rundens topkamp spilles mandag, og de resterende kampe på søndage. Playoffs starter i begyndelsen af året. Normalt omkring den 9. og 10. Januar.
 

Hvornår og hvor bliver Super Bowl afholdt?

Super Bowl er finalen i National Football League. Ligesom til finalen i UEFA Champions League i fodbold, bliver Super Bowl hvert år spillet på et nyt stadion. I denne sæson, den sidste på Levi fase vil blive afholdt NRG Stadium i Houston, hjemmebane for Houston Texans. Dato for Super Bowl 52 den 4. februar 2017.
 

Hvem er de favoritter til titlen?

New England Patriots (AFC)

Listen over favoritter til, at løbe med Superbowl titlen i denne sæson er forholdsvis begrænset. I AFC finder vi New England Patriots, hvis hold er opbygget omkring deres stjerne-quarterback, Tom Brady. Mange eksperter forventer, at holdet fra Greater Boston har gode kort på hånden for, at vinde Superbowl 2017. Det ville være den femte titel for Pats og Brady, som med en sejr for alvor ville skrive sig ind i historiebøgerne som én af de helt store Quaterbacks.
 

Denver Broncos (AFC)

Anført af Bradys største konkurrent, vil Denver også være med i kampen om titlen. Der er tale om Peyton Manning, som ligger ved siden af Brady som en af de bedste Quarterbacks nogensinde. Den snart 40-årige spiller ikke længere på sit absolutte topniveau, men er stadig at regne for en af de allerbedste indenfor sporten.
 

Green Bay Packers (NFC)

Mange eksperter forventer en Super Bowl mester fra NFC. Hotteste kandidat til titlen er Green Bay Packers. Med Aron Rodgers har holdet fra Wisconsin et enestående talent på quarterback positionen. Packers har i Eddie Lacy en af de bedste Runningbacks i egne rækker og er også på Reveicer positionen særdeles godt “udstyret”. Packers absolutte svaghed ligger i defensiven.
 

Seattle Seahawks (NFC)

Et gammelt ordsprog siger: “De offensive vinder kampe, de defensive vinder mesterskaber”. Dette ordsprog har Seattle taget til sig. For tre år siden vandt holdet og for to år siden nåede de finalen – det er status for Seattle Seahawks. Især i forsvaret står Hawks stærkt. Det bedste forsvar de seneste tre sæsoner vil slå til igen og sikre sig sin anden titel på fire år.
 

Langtidsvæddemål på vinderen af Super Bowl LI:

Odds: 7. september 2016

Bookmakere Odds NFL Hold
9.00 Seattle Seahawks
9.00 New England Patriots
9.00 Carolina Panthers
10.00 Green Bay Packers
17.00 Denver Broncos

 

Super Bowl 2018 Betting – stort udvalg til odds spillere

Når det kommer til at satse på NFL, har du som spiller et enormt stort udvalg til rådighed. Udover de klassiske vinderbets kan væddemål placeres på de enkelte kampe på mange forskellige betting markeder. For eksempel: Handicap, over / under eller bets på specifikke spillere. Odds på specifikke spillere kan for eksempel være hvorvidt en quarterback eller Runningback får et vist antal touchdowns eller et bestemt antal “yards”.

Også med langtidsvæddemål er der flere muligheder. Hvem vinder Super Bowl 52? Hvilke hold når play-offs? Hvilken spiller bliver MVP (Most Valuable Player – Den vigtigste spiller i sæsonen)? Fra hvilken conference eller division kommer vinderen af Super Bowl 2017? Får et hold held med, at levere en perfekt sæson? Hvilket hold vinder deres conference eller division? – Det er nogle af de indsatser, der er tilgængelige for dig i forbindelse med Super Bowl.