Super Bowl regnes som den allerstørste enkeltstående sportsbegivenhed i verden. Hver eneste år følger rundt regnet 1 milliard mennesker verden over den traditionsrige NFL finalekamp. Det kan ikke undre nogen, at Amerikansk Fodbold bliver stadig mere populær – også her i Europa. Også de danske bookmakere har lagt mærke til denne tendens og du tilbydes som spiller derfor mange spændende muligheder for, at placere odds på Super Bowl – og du kan ofte også være heldig at løbe afsted med en bonus på Super Bowl.
 

NFL Super Bowl odds bonus

Om du ynder at spille på halvtids- eller fuldtids-resultatet er helt og aldeles op til dig. Udover de helt klassiske former for væddemål findes der utallige andre typer af væddemål som du kan placere på denstore og afgørende kamp. Et af disse er de såkaldte “OVER/UNDER” væddemål, mens et andet er HANDICAP væddemål. Du vil her hos os kunne finde de allerbedste odds tilbud på Super Bowl 2023.

Super Bowl betting kampagner

Super Bowl er en af årets absolut største sportsbegivenheder, hvilket kommer dig som spiller til gode på flere fronter, da bookmakerne nemlig er på banen med en lang række Super Bowl betting kampagner.

Her har vi samlet et overblik til dig over de forskellige Super Bowl betting kampagner, så du nemt kan se, hvilke Super Bowl tilbud du kan få i forbindelse med Super Bowl 2023.

De bedste bookmakere til betting på NFL og Super Bowl 🔥

De bedste tilbud fra vores sammenligning af bettingbonusser.

Du finder Super Bowl odds hos de fleste bookmakere, men der er også forskel på, hvilke oddsmuligheder du får hos de forskellige bookmakere i forbindelse med Super Bowl LVII. Her har vi samlet en oversigt over de bedste bookmakere på NFL og Super Bowl.

På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over de bedste bookmakere til betting på Super Bowl og NFL, samt du kan se, hvor du kan få de største bonusmuligheder i forbindelse med Super Bowl 2023.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder. 18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

Tip: Hvis du ikke er sikker på hvilken bookmaker bonus der er den rigtige for dig kan du læse meget mere i vores store odds bonus sammenligning.

Kampe i NFL 2022/23

Sæsonen begynder normalt i september. Mellem september og december, vil deltagerne i playoffs i løbet af 18 runder blive fundet. Hvert hold har en såkaldt “Bye Week”, som er en runde hvor holdet sidder over – og dermed kommer det op på 17 kampe i den regulære sæson. Dette er en forøgelse af kampantallet i forhold til tidligere. En kamp spilles torsdag mens rundens topkamp spilles mandag, og de resterende kampe på søndage. Playoffs starter i begyndelsen af året. I år 2023 er det den 14. januar.

Hvornår og hvor bliver Super Bowl afholdt?

Super Bowl er finalen i National Football League. Ligesom til finalen i UEFA Champions League i fodbold, bliver Super Bowl hvert år spillet på et nyt stadion. I denne sæson, bliver Super Bowl LVII afholdt på State Farm Stadium i Glendale, Arizona. Finalen løber af staben 12. februar (natten til den 13. februar dansk tid).

Hvem er finalisterne til Super Bowl LVII?

Philadelphia Eagles og Kansas City Chiefs mødes i Super Bowl LVII. Dermed mødes vinderne af AFC og NFC i årets Super Bowl.

Bookmakernes favorit på vinderen af Super Bowl LVII:

Super Bowl LVII 2023
Vinder af Super Bowl LVIIBet365 BonusBetfair BonusCashpoint Bonus Unibet Bonus
Philadelphia Eagles1.801.721.801.83
Kansas City Chiefs2.051.901.942.02
Oddsene er fra 11. februar 2023. Bemærk, at oddsene kan ændre sig op til kampstart. Regler og vilkår gælder. 18+

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs går ind i NFL-slutspillet som Super Bowl-favoritter. Kansas City Chiefs sluttede sæsonen af med at vinde 10 af deres sidste 11 kampe. Det sikrede den afgørende førsteplads i AFC-seedningen til slutspillet.

Patrick Mahomes havde for Kansas City Chiefs en sæson med MVP-potentiale. Super Bowl-favoritterne øjner dermed gode muligheder for at komme i Super Bowl for tredje gang i de sidste fire år.

Grundet førstepladsen i AFC skulle Kansas City Chiefs blot vinde to kampe for at stå i årets Super Bowl. Det gjorde de ved først at slå Jacksonville Jaguars med 27-20, inden Cincinnati Bengals blev slået i AFC-finalen med 23-20.

Philadelphia Eagles

Philadelphia Eagles tager hul på slutspillet som nummer tre på favoritlisten, når det gælder bookmakernes odds på at vinde Super Bowl. Eagles er dermed det bedste bud i NFC på en Super Bowl-vinder lige pt.

Philadelphia Eagles begyndte året med 8-0 i kampe, før de tabte til Commanders. De kom på 13-1, inden de sluttede sæsonen med en 14-3 score, hvilket var nok til at sikre dem førstepladsen i NFC.

Ligesom Kansas City Chiefs skulle Philadelphia Eagles også blot vinde to kampe i slutspillet for at være klar til Super Bowl. Her blev det til en sikker sejr over New York Giants på 38-7, inden San Francisco 49ers blev slået næsten lige så overbevisende med 31-7 i NFC-finalen. Netop de overbevisende sejre i slutspillet har tippet favoritværdigheden over til Philadelphia Eagles.

Eagles vil jagte deres blot anden Super Bowl nogensinde, efter de vandt deres første i 2018.

Super Bowl LVII 2023 Betting – stort udvalg til odds spillere

Når det kommer til at satse på NFL, har du som spiller et enormt stort udvalg til rådighed blandt de bedste bookmakere. Udover de klassiske vinderbets kan væddemål placeres på de enkelte kampe på mange forskellige bettingmarkeder. For eksempel: handicap, over/under eller bets på specifikke spillere. Odds på specifikke spillere kan for eksempel være hvorvidt en quarterback eller runningback får et vist antal touchdowns eller et bestemt antal yards.

Også med langtidsvæddemål er der flere muligheder. Hvem vinder Super Bowl LVII? Hvilke hold når playoffs? Hvilken spiller bliver MVP (most valuable player – den vigtigste spiller i sæsonen)? Fra hvilken conference eller division kommer vinderen af Super Bowl 2023? Får et hold held med, at levere en perfekt sæson? Hvilket hold vinder deres conference eller division? Det er nogle af de indsatser, der er tilgængelige for dig i forbindelse med Super Bowl.

Super Bowl LVII FAQ

Hvordan er NFL struktureret?

Sammenlagt deltager 32 hold i kampen om, at blive den endelige vinder af Super Bowl 2022. Disse 32 hold er opdelt i to såkaldte conferences. I modsætning til NBA (basketball) og NHL (ishockey), er holdene ikke opdelt i øst og vest, men i NFC og AFC. NFC er afledt af NFL som blev grundlagt i 1920’erne. 1960 opdeltes ligaen og AFL (American Football League) blev lanceret. For at få bestemt hvem den sande mester af disse to ligaer var, blev den første Super Bowl spillet i 1967.
NFL blev i 1970 grundlagt som en ny liga og holdene blev opdelt i henholdsvis AFC og NFC. I hver conference er der 16 hold, som yderligere er opdelt i fire divisioner (East, North, South, West). Hvert hold skal skal i grundspillet spille i alt 16 kampe. Otte kampe er imod hold fra den samme division og yderligere otte kampe er imod hold fra de to andre divisioner fra NFC og AFC. Dette veksler fra år til år.

Hvilke hold kommer i playoffs i NFL?

Samlet set kvalificerer de bedste 12 hold til slutspillet og de vil der mødes i knockout kampe mod hinanden. I modsætning til i fodbold udråbes vinderen af efter kun én kamp. De to bedste hold i konferencen sidder over i første playoff runde. De resterende fire hold i hver konference spiller imod hinanden i de såkaldte wild-card kampe. Alle vindere af divisionerne opnår en plads i slutspillet. Så det kan ske, at et hold i samme conference kan misse sin plads i slutspillet, på trods af en bedre sæson.
Holdene bliver rangeret efter deres performance i hele sæsonen. Det bedste hold i gruppespillet sikrer sig hjemmebanefordel igennem alle playoffs. Det bedst placerede hold møder samtidig det lavest placerede hold af de tilbageværende i playoffs.

Hvor kan man se Super Bowl LVII?

Du kan følge Super Bowl LVII på TV2, der endnu engang har rettighederne til Super Bowl i Danmark. TV2 begynder livetransmissionen fra Super Bowl LVII søndag den 12. februar kl. 23:00, mens selve Super Bowl LVII sparkes i gang kl. 0:30 den 13. februar – altså natten mellem søndag og mandag.

Hvor lang tid tager Super Bowl?

Super Bowl er en af årets største begivenheder, når det gælder sportens verden – og dermed også odds. For mange danskere er Super Bowl dog et langt større trækplaster, end selve sæsonen i NFL. Derfor kan der godt komme en række spørgsmål undervejs. Vi forsøger her at svare på et par af dem.

Der er fire gange 15 minutters effektiv spilletid i Super Bowl – ligesom i enhver anden footballkamp, men Super Bowl tager i gennemsnit næsten 3 timer og 15 minutter. Men Super Bowl kan godt tage op mod fire timer. Med i det er halvlegsshowet.

Hvem er med i Super Bowl LVII halftime show?

Rihanna er hovednavnet ved Super Bowl LVII halftime show. Det er dog ikke usædvanligt, at der dukker ikke-annoncerede stjerner op til Super Bowl halftime showet – så det kan man også godt sætte forventningerne op efter i år.

Hvem skal jeg oddse på til Super Bowl?

Philadelphia Eagles er bookmakernes favorit til at vinde Super Bowl 2023. Oddset på Kansas City Chiefs til at vinde Super Bowl har dog været faldende i dagene op til kampen. Men bookmakernes klare favoritværdighed ligger hos Philadelphia Eagles.

Hvad kan jeg oddse på til Super Bowl?

Der er rigtig mange forskellige oddsmuligheder til Super Bowl 2023. Udover de klassiske vinderspil og over/under-muligheder, så er der også en lang række individuelle oddsmuligheder, hvor du kan oddse på de individuelle præstationer af spillerne på de forskellige hold.

Er du inde i NFL, så er der rigtig gode oddsmuligheder, når du gennemgår oddsene hos de forskellige bookmakere.