cashpoint nyheder

VM for kvinder: Sådan scorer du et freebet

Bolden ruller, når de danske kvinder skal kæmpe med om VM i fodbold for kvinder i Australien og New Zealand. Skal du sætte dine odds på verdensmesterskaberne, så kan du lige nu score et freebet uden indbetaling.

Se her hvordan du får en bookmaker bonus på VM for kvinder i fodbold og se også en række udvalgte odds på netop årets største turnering i kvindefodbold.

VM i fodbold for kvinder odds - Cashpoint freebet

Sådan får du et freebet til VM for kvinder

Du kan spille uden risiko med dette tilbud fra Cashpoint Danmark, der lige nu giver et freebet til spillere, hvis de taber på deres odds på VM i fodbold for kvinder. Du kan deltage i kampagnen og få et freebet svarende til din indsats, hvis du gør følgende:

  • Klik dig ind på Cashpoint
  • Spil minimum 100 kr. på VM i fodbold for kvinder
  • Få et freebet svarende til din indsats op til 200 kr. hvis du taber

Cashpoint matcher din indsats op til 200 kr., når du spiller på VM i fodbold for kvinder. Kampagnen løber under hele turneringen, så du kan vælge at gøre det allerede i gruppespillet eller til VM-finalen. Du kan dog kun benytte dig af tilbuddet en gang. Kampagen løber frem til den 20. august kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Du kan spille både pre-match, live, singler, kombinationer, systemspil og multiwaybets i forbindelse med dit kvalificerende spil i kampagnen. Du kan ikke anvende odds boosts som kvalificerende spil. Du skal spille for rigtige penge. Det betyder, at du ikke kan anvende bonuspenge i dit kvalificerende spil.

Modtager du et freebet på 100% op til 200 kr., så er dit freebet gyldigt i 30 dage. Freebettet skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor du kan kombinere flere begivenheder og sportsgrene efter eget valg. Dit freebet kan kun bruges på singler og kombinationsindsatser. Systemspil og flervejsspil er ikke tilladte til brugen af freebettet.

VM i fodbold for kvinder odds hos Cashpoint

Hvem har Cashpoint som favoritter til at vinde VM i fodbold for kvinder? Her kan du se top 10 over VM-favoritterne hos Cashpoint.

Vinder af VMOdds
USA3.50
Spanien4.50
England6.00
Tyskland8.00
Australien11.00
Frankrig13.00
Sverige20.00
Holland26.00
Brasilien34.00
Japan34.00
Oddsene er opdateret fredag den 21. juli kl. 13:00

Cashpoint har Danmark på en 12. plads i favoritfeltet til odds 65.00 på dansk VM-guld.

Husk at du skal have en Cashpoint-bruger for at kunne spille på odds for VM i fodbold for kvinder hos bookmakeren. Som ny bruger kan du lige nu få en Cashpoint velkomstbonus på 100% op til 500 kr.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Superliga odds: Spil og få et freebet
næste artikel
VM odds boost: Danmark går videre