cashpoint nyheder

200 kr. Wimbledon freebet: Sådan får du det

Den 135. udgave af Wimbledon er i fuld gang, hvor vi allerede har set et par overraskelser. Bliver oddskuponen ikke ligefrem et servees, når der skal oddses på den måske største grand slam-turnering af dem alle, så kan du nu få et freebet uden indbetaling retur hos Cashpoint. Se hvordan du får denne bet bonus her.

Cashpoint Wimbledon freebet, tennis odds
©Cashpoint

Sådan får du et Wimbledon freebet

Cashpoint tilbyder et freebet til spillere, der taber på deres Wimbledon odds i forbindelse med Wimbledon 2022. For at du kan kvalificere dig til dette freebet, skal du gøre sådan her:

  • Log ind eller opret en Cashpoint-konto
  • Spil minimum 100 kr. på Wimbledon odds hos Cashpoint
  • Modtag et freebet svarende til din indsats, op til 200 kr., hvis du taber

Du kan dermed få et freebet på op til 200 kr., hvis du taber på dit Wimbledon odds hos Cashpoint. Freebettet bliver automatisk tilført til din Cashpoint-konto. Freebettet skal benyttes indenfor syv dage. Du kan maksimalt få et freebet i løbet af kampagneperioden, der løber til og med den 11. juli kl. 9:00. Vinder du på dit freebet, så udbetales nettogevinsten. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Et freebet om ugen i 5 uger

Som nævnt så kræver det en Cashpoint-konto, hvis du skal kunne få et freebet i forbindelse med dit Wimbledon odds. Cashpoint, hvis bedømmelse du kan se på vores bookmakeroversigt, tilbyder lige nu nye spillere op til fem freebets med en samlet værdi på op til 500 kr. i forbindelse med oprettelsen af en konto.

Din Cashpoint bonus fungerer ved, at du modtager et freebet på 100 kr. for hver 100 kr. du indbetaler op til 500 kr. i forbindelse med oprettelsen af din Cashpoint-bruger.

Disse freebets får du efterfølgende et af om i op til fem uger. Altså, op til 5 freebets á 100 kr.

Dine freebets i forbindelse med velkomstbonussen har et omsætningskrav på en til minimum odds 1.50.

Wimbledon favoritter hos Cashpoint

Cashpoint har i skrivende stund Novak Djokovic som storfavorit til at vinde herrernes singleturnering ved årets Wimbledon. Her er oddset på serberen helt nede i 1.57. Nærmeste konkurrent er i følge bookmakeren Rafael Nadal, der giver odds 5.00 på en Wimbledon-sejr.

Hos kvinderne er polske Iga Swiatek feltets helt store favorit, hvor hun ser ud til at skulle kæmpe med Ons Jabeur om den samlede sejr i kvindernes singleturnering ved årets Wimbledon.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
ComeOn: Spil på Wimbledon med oddsforsikring
næste artikel
Sådan fordobler du dine Tour-gevinster