comeon nyheder

ComeOn: Spil på Wimbledon med oddsforsikring

Få et freebet uden indbetaling fra ComeOn, der er bookmaker med dansk licens, hvis du taber på dit livebet på verdens største tennisturnering, Wimbledon. Se hvordan du kan spille live på Wimbledon hos ComeOn og se, hvordan du kan få et freebet, hvis du er uheldig med dit live bet.

ComeOn freebet, Wimbledon odds, tennis odds
© ComeOn

Sådan spiller du Wimbledon odds med forsikring

Du kan få en tennisforsikring hos ComeOn i forbindelse med Wimbledon 2022. På den måde får du en del af dit tabte livebet tilbage, hvis du ikke rammer rigtigt.

Tilbuddet om en tennisforsikring er til både nye og eksisterende spillere hos ComeOn, så har du allerede en ComeOn-konto, hvor du har midler stående at spille for, så kræver dette betting bonus ingen indbetalinger for at få. Har du derimod ikke en ComeOn-bruger, men vil gerne spille på Wimbledon med forsikring – eller på nogle af de mange andre odds hos bookmakeren, så kan du læse mere om, hvordan du kan få en velkomstbonus, når du opretter en ComeOn-konto.

Får at få et freebet på din tennisforsikring hos ComeOn, skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret en ComeOn-bruger
  • Spil live på en eller flere af Wimbledon-kampene
  • Taber du, så modtager du et freebet på 10% af dit samlede tabte beløb
  • Freebettet krediteres din konto næste mandag

Det er kun livebets på Wimbledon, der er kvalificerende for dette freebettilbud fra ComeOn. Du kan maksimalt modtage op til 1.000 kr. i freebet i forbindelse med tennisforsikringskampagnen hos ComeOn.

Kampagnen løber til og med den 11. juli 2022 kl. 02:00 CET. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Ny hos ComeOn: Op til 500 kr. i velkomstbonus

Står du og skal til at oprette en ComeOn-konto, så kan du lige nu få en ComeOn bonus i form af et 100% indbetalingsmatch op til 500 kr. på din første indbetaling.

Denne bonus fra ComeOn gælder for nye spillere, som dermed får fordoblet sin første indbetaling hos bookmakeren. Bonussen er underlagt et omsætningskrav, hvor bonussen og det indbetalte beløb hver skal omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før bonussen og gevinster derfra kan udbetales.

Wimbledon odds hos ComeOn

ComeOn tilbyder et stort udvalg af odds på Wimbledon – både pre-match og live. Især på herrerne og damernes singleturneringer finder du et stort udvalg af oddsmuligheder.

Du finder både odds på, hvem der vinder, samt forskellige spil på antallet af partier, sæt og ikke mindst handicapodds, som er oplagte at se efter, hvis du føler, at oddset på favoritterne er for lave.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Wimbledon 2022 oddsoptakt
næste artikel
200 kr. Wimbledon freebet: Sådan får du det