bwin nyheder

Chelsea – Liverpool: Få odds 4.20 på begge hold scorer i 1. halvleg med Bwin

Weekendens helt store opgør i Premier League kommer søndag, når Liverpool gæster Chelsea på Stamford Bridge. Som et helt særligt betting tilbud kan du lige nu få odds boost på 4.20, hvis begge hold scorer i 1. halvleg af kampen.

Læs med her, og find ud af hvordan du kan spille med et odds boost på braget mellem Chelsea – Liverpool.

odds boost bwin liverpool chelsea

Sådan får du odds 4.20 på Chelsea – Liverpool

Får at du kan modtage odds boost på opgøret mellem Tuchel og Klopp, skal du selvfølgelig først være oprettet hos Bwin. Det er hurtigt og nemt at oprette en konto, og der er ingen krav, udover indbetaling, før du kan spille med odds boost på opgøret.

Tilbuddet gælder alle spillere – nye som gamle, og du skal blot tilgå fanen “Forbedrede odds” på Bwins hjemmeside, hvorfra du kan vælge det pågældende odds boost – 4.20 på begge hold scorer i 1. halvleg.

Husk endelig på, at du kan få en Bwin velkomstbonus i form af et freebet op til 500 kr., når du opretter en konto.

Chelsea – Liverpool optakt

Vinteren har været ret så ubamhjertig for de blå, og en frustreret Thomas Tuchel beklagede sig over sit holds voksende fraværsliste, efter at Brighton tog et point med hjem fra Stamford Bridge onsdag aften.

Romelu Lukaku vendte tilbage til startopstillingen med et brag, da han headede åbningsmålet ind efter 28 minutter, men last-minute-helten Danny Welbeck redede dagen for Seagulls i anden halvlegs tillægstid, da Chelsea endnu en gang kom bagud på hjemmebane. The Blues er nu faldet otte point efter de førende Manchester City i tabellen, og selv om sæsonen kun lige er nået halvvejs, hævdede Tuchel, at det ville være “dumt” at tro, at hans udtømte hold er i stand til at konkurrere om titlen.

Inden der blev fløjtet igang på King Power Stadium i tirsdags, pegede alt på en Liverpool-sejr. The Reds havde haft en seks dages restitutionsperiode efter at have smidt selvsamme Leicester ud af EFL Cup’en.

Leicester gravede dog dybt for at hente en moralsk opløftende festlig sejr foran deres egne fans, da Ademola Lookman kom fra bænken og slog til, inden Foxes-forsvaret holdt stand for at dæmpe humøret på den røde halvdel af Merseyside.

Nederlaget på King Power markerede kun Liverpools andet nederlag i 2021-22-sæsonen i alle turneringer, og de tredjeplacerede Liverpool er nu ni point efter Man City efter at have spillet en kamp færre, og Arsenal, der er på fjerdepladsen, er pludselig kun seks point efter.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

næste artikel
Juventus - Napoli: Sammenlign og få de bedste odds