Juventus vs Napoli odds

Juventus – Napoli: Sammenlign og få de bedste odds

Napoli er gledet længere og længere væk fra førstepladsen. Nu kan tredjepladsen også snart komme i fare, hvis ikke de formår at holde Juventus bag sig.

Se og sammenlign de forskellige odds på Juventus – Napoli og se, hvor du kan få de bedste fodbold odds på topopgøret i Serie A.

Juventus - Napoli odds Bwin odds boost fodbold odds
©Bwin

Juventus – Napoli optakt

Juventus har i den grad fået vent deres skrækkelige indledning på sæsonen og ser nu ud til at være et hold, der skal ende i toppen af Serie A i denne sæson.

Der er dog hele 12 point op til Inter på førstepladsen, så man skal nok være varsom med at lede efter odds hos en bookmaker med dansk licens på, at Juventus bliver italienske mestre i denne sæson. Her skal man måske mere se i retning af den kommende sæson, hvad det spil angår.

Hvor meget Europa League-deltagelsen indtil videre har kostet Napoli, kan man altid diskutere, men med nederlag til både Inter og Atalanta i de to seneste topopgør, samt to nederlag til Spezia (nummer 17 pt.) og Empoli (nummer 9 pt), så har Napoli tabt point til både direkte konkurrenter og sat point til mod hold, som man skal slå, hvis man vil blive italiensk mester.

Fire sejre og to uafgjorte i de seneste 10 Serie A-kampe er altså ikke nok til at holde førstepladsen. Om det vender, kan man have sin tvivl om. Napoli har op til kampen ni spillere ude med sygdom, skader og karantæner, så oddsene er ikke ligefrem i Napolis favor.

Juventus er også pæne favoritter hos bookmakerne op til kampen.

De seneste to indbyrdes opgør er endt med 2-1 sejre til hjemmeholdet. Set over de seneste 10 indbyrdes opgør er der helt lige med fem sejre til hvert hold. Faktisk er kun to af de seneste 10 kampe endt med sejre til udeholdet i den indbyrdes statistik.

Juventus – Napoli odds sammenligning

Se hvordan oddsene på Juventus – Napoli fordeler sig på en række udvalgte spilmuligheder hos en række udvalgte bookmakere. Alle bookmakerne har Juventus som favoritter til opgøret.

Bonusmuligheder på Juventus – Napoli

Der er en lang række betting bonus på kampen mellem Juventus og Napoli. Bwin er ude med et forhøjet odds på kampen på dette spil:

  • Juventus vinder kampen og begge hold scorer: 4.25

Oddset er boostet fra odds 3.80 og kan spilles af både nye og eksisterende Bwin-spillere. Lige nu kan du som ny Bwin-spiller få en Bwin bonus på op til 500 kr. i form af et risikofrit spil. Du kan dermed spille det forhøjede odds risikofrit hos Bwin.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Chelsea - Liverpool: Få odds 4.20 på begge hold scorer i 1. halvleg med Bwin
næste artikel
Inter - Juventus: Få odds boost på Supercoppa Italiana 2021 med Bwin