bwin nyheder

Chelsea – Real Madrid: Optakt og odds boosts

Selvom Champions League-kvartfinalerne er fuld af store kampe med en lang række af Europas bedste fodboldhold, så er det svært at komme udenom braget mellem de forsvarende mestre fra Chelsea og rekordmestrene fra Real Madrid.

Bliv klædt på til kampen med både optakt, odds og ikke mindst muligheden for at få hele tre oddsboost fra Bwin på kampen.

Bwin odds boost, Chelsea - Real Madrid odds, Champions League odds
©Bwin

Chelsea – Real Madrid optakt

Der venter et gensyn med semifinalen fra 2020-2021 sæsonen, når Chelsea og Real Madrid tørner sammen i et brag af en kvartfinale.

Selvom en af de bedste bookmakere, Bwin, har Chelsea som favoritter, så kan man godt tillade sig at stille lidt spørgsmålstegn ved Chelseas forfatning, idet The Blues går ind til kampen ovenpå en mindre øretæve på hele 4-1 til Christian Eriksen og Brentford.

Spørgsmålstegnet er, om Chelsea har ramt en formkrise, der kommer på et meget uheldigt tidspunkt, eller om fiaskoen mod Brentford fungerer som en opvågning for Tuchels tropper.

Real Madrid rejste sig ovenpå El Clasico-fiaskoen, da de slog Celta Vigo med 2-1 i lørdagens kamp. Om Real Madrid dermed er tilbage på det spor, som de var på, hvor de slog PSG ud af Champions League, er det store spørgsmål.

Gensynet med Stamford Bridge udebliver for den tidligere Chelsea-stjerne, Eden Hazard, der er ude til kampen grundet en benskade.

Chelsea – Real Madrid odds boost

Bwin er efterhånden kendt for sine mange odds boost på de store fodboldkampe. Denne gang venter der ikke bare et forhøjet odds på Chelsea – Real Madrid men derimod hele tre.

Se hvordan du booster dit Champions League odds med Bwin betting her og se også, hvordan du kan få en Bwin bonus med på vejen, hvis du ikke har en Bwin-konto.

  • Chelsea vinder og begge hold scorer: 4.75
  • Karim Benzema scorer det 1. mål i kampen: 7.00
  • Kai Havertz og Karim Benzema har hver over 1,5 skud på mål: 8.50

De forhøjede odds fra Bwin er både på holdene men også på spillerpræstationer. Her er især Kai Havertz og Karim Benzema til hver at have over 1,5 skud på mål i kampen til odds 9.50 et spændende spil. Benzema kommer uden tvivl til at være ham, der skal sættes op til afslutninger for Madrid, så det forhøjede odds er meget interessant her.

For at spille de forhøjede odds hos Bwin behøver du blot en Bwin-konto med penge på. Står du uden en Bwin-konto, kan du lige nu få Bwin velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter en Bwin-bruger. Bonussen kommer i form af et risikofrit væddemål.

Det risikofrie spil skal spilles indenfor 7 dage. Vinder du på dit risikofrie spil, så modtager du nettogevinsten. Tager du, så modtager du et freebet tilsvarende værdien på din første indbetaling.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vind biografbilletter i ComeOn Forårslotteri 2022
næste artikel
FCK - FCM: Optakt og odds med Bet365