comeon nyheder

Sådan får du et Chelsea – Arsenal freebet

Et af de helt store derbyer i Premier League står for døren. Her kan du endda få et freebet uden indbetaling, hvis du vel at mærke har en bruger med penge på hos ComeOn Danmark.

Bliv klædt på til kampen med optakt og se hvordan du kan få et freebet i forbindelse med Chelsea – Arsenal.

Chelsea - Arsenal odds og optakt, ComeOn freebet, match of the week
©ComeOn 05/11/2022

Match of the week = freebet hvis du taber

ComeOn har denne uge fokus på London-braget i Premier League mellem Chelsea og Arsenal, der sådan set skal finde ud af, hvilken farve London skal have.

For dig som oddser betyder match of the week hos ComeOn, at du kan spille på kampen og få et freebet retur, hvis du vel at mærke taber på dit odds. Se her trin for trin hvordan du spiller på match of the week og får et freebet, hvis du taber på dit odds.

  • Log ind eller opret en ComeOn-konto
  • Spil et pre-match bet på Chelsea – Arsenal til minimum odds 1.50
  • Modtag et freebet på 100% op til 100 kr., hvis du taber

Dette betting tilbud fra ComeOn løber frem til kampstart søndag den 6. november kl. 13:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.

Chelsea – Arsenal optakt og odds

Når vi går oddsene igennem hos de forskellige bookmakere på vores bookmaker oversigt, så ser vi, at Arsenal er små favoritter. Er Stamford Bridge ikke nok til at give The Blues så meget medvind, at de kan sænke Premier Leagues tophold? Åbenbart ikke.

For Chelsea har slet ikke været så stærkt kørende på det seneste, som Arsenal har. Derfor er det fristende at se på Arsenal odds, idet de har været markant bedre, især rent offensivt, denne sæson.

Der plejer at være mange mål i disse London-derbyer mellem Chelsea og Arsenal, men det kan godt ligne lidt en opgave for Arsenal at sørge for det denne gang.

Herunder får du en række Chelsea – Arsenal odds på kampen, som vi synes er de mest spændende hos ComeOn.

UdfaldComeOn odds
Chelsea vinder2.75
Arsenal vinder2.65
Over 2,5 mål1.90
Begge hold scorer1.64
Dobbeltchance 1X1.50
Arsenal over 1,52.35
Begge hold scorer i begge halvlege10.50
Jesus scorer når som helst3.00
Arsenal -0,52.58
Arsenal og over 2,54.25
Oddsene er opdateret lørdag den 5. november kl. 21:00

Husk at hvis du ikke har en ComeOn-bruger, men gerne vil spille på match of the week mellem Chelsea og Arsenal, så giver bookmakeren en bonus på 100% op til 1.000 kr., som du som ny spiller får med en ComeOn bonus. Læs mere om den i vores anmeldelse af bonussen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FC Midtjylland - Sturm Graz odds med Bet365
næste artikel
VM-konkurrence: Vind 1,5 mio. kr.