leovegas nyheder

VM-konkurrence: Vind 1,5 mio. kr.

Som om de kommende VM odds ikke er spændende nok i sig selv, så kan du oveni købet også spille med om intet mindre end 1.500.000 kr. med den store Leo King VM-konkurrence hos LeoVegas.

Se her hvordan du kan spille med om den vilde VM odds bonus på halvanden million danske kroner hos LeoVegas.

LeoVegas LeoKing VM konkurrence, VM odds
©LeoVegas 08/11/2022

Sådan spiller du med om 1,5 mio. kr.

For at deltage i den store VM-konkurrence skal du gøre følgende hos LeoVegas:

  • Lod ind på din LeoVegas-konto eller opret dig
  • Find Leo King under sport og vælg “Kongen af VM”
  • Gæt ALLE resultaterne (1X2) i gruppespillene

Gætter du ALLE 48 gruppespilskampe korrekt, så vinder du 1.500.000 kr. fra LeoVegas. Kampagnen løber frem til den 20. november 2022, så det er med at få sat dine VM odds, inden det er for sent. Det er helt gratis at deltage i Leo King.

Når du deltager i LeoKing, kan du ændre dine forudsigelser helt frem til kampstart, hvor spillene bliver låst. Her får du et point for hvert rigtige svar. Hvem der får flest point, kan du løbende følge med i på leaderboardet.

Er der flere vilde oddsere, der rammer alle 48 kampe korrekt, så deles præmiepuljen mellem vinderne. Når kampagnen er afsluttet – og der er fundet en vinder, så udbetales gevinsten indenfor syv dage. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Ingen vinder? Alligevel en præmie

Er der derimod ingen, der gætter samtlige af de 48 kampe korrekt, så får den højstplacerede spiller 30.000 kr. i præmie. Er der flere spillere, der rammer samme antal korrekte spil, uden der er nogen, der har ramt alle 48 kampe, så deles de 30.000 kr. imellem dem.

100% op til 1.000 kr.

Der er dog et krav, som man ikke kommer uden om, hvis man gerne vil spille med i Leo King VM-konkurrencen om 1,5 mio. danske kroner – du skal nemlig have en bruger hos LeoVegas, for at du kan deltage i konkurrencen.

Står du uden en LeoVegas-konto – men vil gerne deltage i Leo King VM-konkurrencen, så kan du som ny spiller lige nu få 100% op til 1.000 kr. i LeoVegas velkomstbonus. Husk at du også kan læse mere om LeoVegas og de øvrige danske bookmakere, som du finder på vores bookmaker oversigt.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan får du et Chelsea - Arsenal freebet
næste artikel
Ram 0 rigtige og vind 1 mio. kr.