comeon nyheder

Danmark – Frankrig odds: Få et freebet hos ComeOn

Det lykkedes ikke Danmark at sikre førstepladsen i gruppen ovenpå nederlaget til Kroatien. Nu gælder det gruppens sidste kamp, hvor de franske verdensmestre gæster Parken. Her kan Danmark, med lidt hjælp fra Østrig, tage førstepladsen tilbage.

Kampen i Parken bliver uden tvivl svær, men Danmark slog som bekendt Frankrig i det første møde. Så kan de danske drenge gøre det igen? Hvis du er usikker på, hvordan du skal sætte dit kryds hos din bedste danske bookmaker, så er der her en mulighed for at spille risikofrit på kampen og få et freebet uden indbetaling igen, hvis du taber på dit odds.

Danmark - Frankrig odds, UEFA Nations League, ComeOn match of the week, freebet
©ComeOn

Sådan får du et freebet på dine Danmark – Frankrig odds

Du kan få et freebet på Danmark – Frankrig hos ComeOn i forbindelse med deres betting bonus tilknyttet kampagnen “match of the week”. Det er måske ikke så overraskende, at det er Danmark – Frankrig, der her er valgt til ugens kamp, da der næppe er nogle mere spændende kampe i weekenden end netop Danmark – Frankrig i Parken.

Taber du dit pre-matchvæddemål til minimum odds 1.50 på Danmark – Frankrig hos ComeOn, så får du et freebet på 100% op til 100 kr. tilbage.

Kampagnetilbuddet løber frem til kampstart. Dit kvalificerende væddemål skal laves med rigtige penge og ikke bonusmidler eller eksisterende freebets.

Dit freebet kan efterfølgende bruges på enhver sport. Det er gyldigt i syv dage efter modtagelsen. Du kan højst modtage et freebet om ugen i forbindelse med match of the week. Indbetalinger med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke gyldige til denne bonus. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarlig. 18+ år.

Ny ComeOn-spiller: 100% op til 1.000 kr.

Vil du gerne spille på ugens match of the week, eller er du på udkig efter en ny bookmaker at spille hos, så kan du som ny spiller lige nu få en ComeOn startbonus på 100% op til 1.000 kr.

Indbetaler du for eksempel 500 kr. til din ComeOn-konto som ny spiller, så får du en bonus på 500 kr., så du i alt har 1.000 kr. at spille for. Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, hvilket du har 60 dage til at gøre. Husk at læse regler og vilkår, inden du opretter dig eller har spilleaktiviteter relateret til bonussen.

Danmark – Frankrig odds hos ComeOn

Vi har gjort det nemt for dig hurtigt at få et overblik over de mest populære odds på Danmark – Frankrig, så du nemt kan se, om der er et spil til over odds 1.50, som du kan bruge i forbindelse med match of the week.

Se de udvalgte odds på Danmark – Frankrig fra ComeOn her:

UdfaldComeOn odds
Danmark vinder3.45
Uafgjort3.40
Frankrig vinder2.05
Dobbeltchance 1X1.74
Danmark vinder efter at have været bagud10.25
Danmark scorer på straffespark6.00
Halvleg / fuld tid: Danmark / Danmark5.75
Halvleg / fuld tid: Uafgjort / Danmark7.50
Halvleg / fuld tid: Frankrig / Danmark34.00
Oddsene er opdateret fredag den 23. september kl. 7:45

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Kroatien - Danmark odds: Sådan spiller du risikofrit
næste artikel
Manchester-derby: Sådan scorer du et freebet