comeon nyheder

Manchester-derby: Sådan scorer du et freebet

Sæsonens første Manchester-derby står for døren, når de forsvarende mestre fra Manchester City tager imod bysbørnene fra Manchester United. Bliv klar til braget med både optakt og muligheden for en lækker bet bonus hos en af de bedste bookmakere.

Manchester City - Manchester United odds, ComeOn freebet, match of the week
©ComeOn

Scor et freebet med match of the week

Manchester City – Manchester United. Det bliver ikke ret meget større i engelsk fodbold, efter Manchester City er kommet til penge. Siden er lokalbraget blevet et af de absolut største i fodboldverdenen. Spørgsmålet denne gang er, om der venter en ny komfortabel sejr til Manchester City, eller om Manchester United kan drille City.

Har du mod på at spille på overraskelsen hos ComeOn DK, så har du lige nu mulighed for at gøre det risikofrit. Du kan nemlig få din indsats tilbage, hvis du taber.

Spiller du et pre-match bet på op til 100 kr. til minimum odds 1.50 på ugens match of the week, der ikke overraskende er Manchester City – Manchester United, så får du din indsats 100% tilbage op til 100 kr., hvis du taber.

Taber du dit pre-match City – United odds, så får du din indsats op til 100 kr. tilbage i form af et freebet, som du efterfølgende har syv dage til at anvende. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Manchester City – Manchester United optakt

Manchester City er ikke bare favoritter til at vinde sæsonens første derby, de er storfavoritter. Oddset på City er i skrivende stund helt nede i 1.36, mens “overraskelsen” i form af et 2-tal er helt oppe i 7.75 hos ComeOn.

Udover nederlaget til Real Sociedad i Europa League har United faktisk været fint kørende på det seneste, hvor det faktisk er blevet til fem sejre i de seneste seks kampe. Her er det vel at mærke blevet til sejre over Arsenal og Liverpool, så nu venter den helt store test, hvor United skal vise, at de er der, hvor de kan tage kampen op med City om mesterskabet. United har trods alt kun fem point op til City – med en kamp i hånden vel at mærke.

Hvis du vil spille overraskelsen i form af en United-sejr, eventuelt United +1,5 i handicap til odds 1.93 hos ComeOn, kan du spille 100 kr. risikofrit. Det kræver dog, at du har en ComeOn-bruger. Det kan du lige nu få med en velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Med en ComeOn bonus får du et 100% indbetalingsmatch på din første indbetaling op til 1.000 kr. Her skal indskuddet og bonussen hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før bonussen kan udbetales.

Oddsene er opdateret torsdag den 29. september kl. 21:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Frankrig odds: Få et freebet hos ComeOn
næste artikel
Boost dine Arsenal - Tottenham odds med ComeOn