Nyheder fra bookmakeren expekt

Danmark – Nordirland odds: Spil risikofrit på kampen

Så er det landskampstid igen, når det gælder EM-kvalifikationskampen Danmark – Nordirland i Parken. Her skal Danmark forsøge at vaske fiaskoen i Kasakhstan af sig og hente vigtige point i EM-kvalifikationen.

Er du i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds på din oddskupon, så kan du spille risikofrit på kampen med en bookmaker bonus fra Danmarks nyeste bookmaker – Expekt.

Danmark - Nordirland odds - Risikofrit spil hos Expekt

Sådan spiller du risikofrit på Danmark – Nordirland

Som ny spiller hos Expekt kan du spille 200 kr. risikofrit med denne Expekt bonus. Her kan du spille pre-match på en vinder af kampen – Danmark (1) eller Nordirland (2). Taber du på dit væddemål, så modtager du din indsats retur på din Expekt-konto inden for 3-5 hverdage.

Du kan spille risikofrit på dine Danmark – Nordirland odds ved Expekt ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind til dette betting tilbud via et link her på siden
  • Det er kun spillere, der opretter sig via linket her på siden, der kan få tilbuddet
  • Opret en Expekt-konto
  • Lav en indbetaling
  • Spil 200 kr. pre-match på en vinder af Danmark – Nordirland

Du får din indsats retur – helt uden omsætningskrav, hvis du taber på dit Danmark – Nordirland odds. Vinder du på det, så beholder du selvfølgelig gevinsten – også helt uden omsætningskrav på din gevinst. Tilbuddet løber frem til den 16. juni kl. 20:45. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Danmark – Nordirland odds og optakt

Den er nok allerede lykkeligt glemt. Vi taler selvfølgelig om Danmarks seneste landskamp, hvor de rød-hvide drenge gik fra at være foran 2-0 til at tabe 3-2 mod Kasakhstan. Nu gælder det oprejsning og tre point i Parken, når Nordirland kommer på besøg.

Det er en direkte duel om andenpladsen i gruppen. Her skal Danmark gerne have tre point, så man måske kan vippe Slovenien væk fra førstepladsen i næste uges kamp.

Har man fået et freebet uden indbetaling, så er landskampene typisk nogle af de kampe, som mange ynder at bruge dem på. Der er bare noget særligt ved landskampene. Skal det også blive det imod Nordirland, så kræver det, at Danmark er klar med en plan B, såfremt tingene vender, som det gjorde i Kasakhstan.

Offensivt vil fokus uden tvivl være på Rasmus Højlund. Kan den danske angriber finde målstøvlerne frem igen, når han for en stund atter skifter den til tider meget målløse Atalanta-trøje ud med den for en stund dynamitstribede landsholdstrøje?

Højlund eller ej, så er Danmark store favoritter. Så store at det næsten kan virke som en pligtsejr, når Nordirland skal besejres i Parken.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på Champions League-finalen
næste artikel
Næste mål vinder: Scor bonusser hos Bwin