bwin nyheder

Næste mål vinder: Scor bonusser hos Bwin

Næste mål vinder – det lyder snart som noget fra frikvartererne eller gaderne, når børnene bliver kaldt ind til aftensmad og næste mål vinder, uanset hvad stillingen ellers er. Det er næsten det samme her med næste mål vinder-kampagnen hos Bwin sport, hvor du kan vinde alt fra et gratis bet til andre former for præmier.

Bliv klogere på denne underholdende kampagne hos Bwin og se, hvordan du kan spille dig til forskellige former for bonusser hos Bwin.

Næste mål vinder, Bwin freebet

Sådan spiller du næste mål vinder

Næste mål vinder er en kampagne hos Bwin, hvor du skal score mål ved at vælge boldens vej til netmaskerne. I takt med at du kommer højere op i level, bliver gevinsterne større i takt med, at vejen til netmaskerne bliver mere og mere udfordrende.

Du spiller næste mål vinder ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind til kampagnen hos Bwin
  • Log ind eller opret dig og få en Bwin bonus
  • Deltag i kampagnen
  • Forsøg at score
  • Vælg om du vil tage imod din gevinst eller om du vil statsen del og gå videre til næste level

Du kan spille næste mål vinder hver dag i kampagneperioden, der løber frem til den 2. juli. For at deltage skal du være over 18 år, have foretaget mindst en indbetaling på din Bwin-konto og være en berettiget spiller hos Bwin.

Det kan du vinde med næste mål vinder

Scorer du et mål på dit første forsøg, så kan du vinde et 100% backup bet op til 25 kr. Scorer du på dit andet forsøg, så kan du få en spil og få-token på 100% op til 50 kr. Scorer du på dit tredje forsøg, så kan du få et freebet på 25 kr. Du kan deltage dagligt i næste mål vinder-kampagnen i hele kampagneperioden, hvorved du få en daglig omgang bonus betting.

Backup bets er tilgængelige til single bets eller kombinationsspil og udvalgte sportsevents, kampe. Det er dog ikke tilgængeligt til alle væddemål. Med en backup bet-token har du mulighed for at få din indsats retur, hvis du taber i form af et freebet eller en bonus med gennemspilskrav eller med kontanter. Når din backup bet-token er tilgængelig, kan den ses som en mulighed på din kupon.

Med en matched stake-bonus, hvor du får en token, når du spiller, vil Bwin matche din indsats med 100% op til 50 kr. og belønne dig med et freebet.

Vinder du et freebet, så skal det bruges inden for tre dage efter modtagelsen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Nordirland odds: Spil risikofrit på kampen
næste artikel
Vingegaard odds: Boost dit odds på Vingegaard-sejr