LeoVegas Bonus

LeoVegas Bonus

Gratis væddemål
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
1 x gennemspil af indskud | 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk
Mindste odds
1.80
Rating
7.7
Tilmeld

Bonus detaljer️

LeoVegas velkomstbonus: Denne LeoVegas Sport bonus gælder for alle nye brugere, og kan ikke kombineres med andre åbningstilbud eller eksisterende odds bonusser. Indbetal for mindst 100 DKK og spil odds på mindst 1.80 for at modtage en 100% bonus på din første indebetaling. Husk: LeoVegas giver vi dig ét matched freebet til at bruge på udelukkende på mobilen. Regler og vilkår gælder.

Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Regler og vilkår gælder

Fordele & Ulemper

  • 100 % indbetalingsbonus
  • Matcher op til 1000 DKK

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

LeoVegas tilbyder 100% startbonus til oddset for nye danske kunder. For at modtage din velkomstbonus udbetalt er der følgende ting der skal opfyldes. Inden du kan gennemspille din bonus, skal du omsætte dit indskud én gang. Det er kvalifikationskravet for at modtage en matchende velkomstbonus til mobilen. Dit indskud skal gennemspilles én gang efterfølgende bonus har ingen gennemspilningskrav. Hvis du kan indfri de simple betingelser, så venter der dig en ganske fin betting bonus. Der er ikke en LeoVegas bonuskode - du skal blot oprette en konto. Regler og vilkår gælder.

Tip

Indbetalinger foretaget med Skrill eller Neteller kvalificerer ikke til dette tilbud.

Eksempel

100% LeovVegas startbonus opnås ved at åbne konto og lave første indbetaling på 100 DKK. Hvis du for eksempel indbetaler 100 DKK, så matcher LeoVegas med 100 DKK og der vil stå 200 DKK på din konto. For at få din LeoVegas bonus skal du først gennemspille dit indskud 1 gang dvs. omsætte for 100 DKK med min. odds 1.8 derefter modtager du din bonus som ikker er oplagt yderligere gennemspilningskrav. Gennemspilning af indskud skal være på minimum 1.8. Er dette gennemført kan du hæve gevinsten fra dine bonusspil.

Anmeldelse

Gå ikke glip af LeoVegas bonus på op til 1000 DKK. Omsæt dit første indskud på minimum 100 DKK til en odds på 1.8 eller højere og modtag et matchende freebet som velkomstbonus på op til 1000 DKK. Det matchede freebet er kun til mobil og kan kun bruges på livebet. LeoVegas har en rigtig god velkomstbonus, som vi varmt kan anbefale. Er du på udkig efter andre fremragende bonusser? Vi kan for eksempel anbefale en ComeOn Bonus, 888 Bonus eller en Bwin Bonus.

Nyheder 🚨

Chelsea – City: Vælg din vinder til odds 10 med LeoVegas
OL håndbold: Optakt og odds til Spanien – Danmark