Bookmakerne har længe været veletableret off-line i kiosker, supermarkeder og spillebutikker, hvor man kan komme ind fra gaden og sætte sine væddemål. Med internettets udbredelse åbnede nye muligheder for spiludbyderne, som var hurtige til at hoppe med på bølgen og tilbyde odds og betting på nettet. Det seneste skridt i den digitale udvikling er mobil og tablets, og her er bookmakerne selvfølgelig også godt repræsenteret og tilbyder endda bonusser målrettet til betting på mobilen.

Odds Bonus til Mobil & Tablet

I skrivende stund er det stadig kun få af bookmakerne, som har en odds bonus til spil på mobil & tablet. En betting bonus til mobilen indeholder samme krav til omsætning som almindelige odds bonusser, såsom et kvalificerende bet, minimum indbetaling, maksimal bonus og krav til gennemspilning af bonusbeløb. Se listen over aktuelle odds bonusser til mobil og hvilke vilkår de indeholder.

Bonus til nye og eksisterende kunder

De ovenstående odds bonusser er både til eksisterende og nuværende kunder, som benytter de enkelte bookmakeres mobil app til betting. Alt hvad du skal gøre, er at downloade bookmakerens mobile betting app, og så kan du få en odds bonus til første spil fra mobilen. Hvis du endnu ikke er kunde hos bookmakeren, men gerne vil starte med at spille via mobilen, så tjek også vores liste over bookmakernes velkomstbonusser.

Odds bonus til mobil og tablet
© NordicBet

Nyeste udvikling: Betting via smart-watch

Den digitale udvikling er først lige gået i gang og bookmakerne er nogle af de første til at imødekomme udviklingen. Den engelske bookmaker William Hill og den svenske bookmaker Unibet har allerede lanceret at de vil tilbyde betting på Apple Watch.

Gå tilbage til Odds Bonus FAQ.