leovegas nyheder

FC Midtjylland – FC København odds: Spil risikofrit

Svært ved at finde det oplagte spil, når du ser på FC Midtjylland – FC København odds? Så er der en mulighed hos LeoVegas, hvor du netop nu kan få en odds bonus i form af et risikofrit spil på FC Midtjylland – FC København.

Se her hvordan du kan spille risikofrit på dine FC Midtjylland – FC København odds, samt se en række af de mest populære LeoVegas odds på kampen, som vi har på vores kupon til weekendens brag i Superligaen.

FC Midtjylland - FC København odds, LeoVegas risikofrit spil
©LeoVegas

Sådan spiller du risikofrit på FC Midtjylland – FC København odds

LeoVegas er ude med et tilbud om, at du lige nu kan spille præcis 500 kr. risikofrit på FC Midtjylland – FC København i Superligaens 10. runde. Tilbuddet er for nye LeoVegas-spillere, der opretter en LeoVegas-konto og vælger denne LeoVegas velkomstbonus fremfor den almindelige.

Her kan du se, hvad du trin for trin skal gøre, for at du kan spille 500 kr. risikofrit på weekendens FC Midtjylland – FC København odds.

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en LeoVegas-konto
  • Lav et pre-match spil på præcis 500 kr. på FC Midtjylland – FC København på 1X2
  • Kun din første indbetaling og dit første væddemål er berettiget til dette tilbud fra LeoVegas
  • Modtag et freebet på 500 kr. hvis du taber

Dit freebet er ikke underlagt noget omsætningskrav. Du modtager det indenfor tre til fem hverdage – hvis du altså taber på dit FC Midtjylland – FC København odds. Kampagnen gælder kun nye spillere. Tilbuddet gælder til og med søndag den 18. september 2022 kl. 18:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

FC Midtjylland – FC København odds hos LeoVegas

Favoritværdigheden er placeret hos FC Midtjylland, når vi tjekker kampens odds ud hos både LeoVegas og de øvrige bookmakere, som du kan finde i vores bookmaker oversigt. Og op mod weekenden er favoritværdigheden endda vokset, især efter FC Midtjyllands imponerende storsejr over Lazio i Europa League.

Faktisk forventer LeoVegas også, at det bliver en målrig kamp, som du kan spille med på fra din LeoVegas odds app. Herunder har vi samlet en række af de mest populære FC Midtjylland – FC København odds hos LeoVegas.

UdfaldLeoVegas odds
FC Midtjylland vinder2.38
Uafgjort3.45
FC København vinder3.00
Over 2,5 mål1.77
Under 2,5 mål2.05
Begge hold scorer (Ja / nej)1.58 / 2.25
Dobbeltchance 1X1.40
Dobbeltchance X21.60
Dobbeltchance 121.33
FC Midtjylland -1,54.75
FC København +1,51.20
Oddsene er opdateret fredag den 16. september kl. 21:15

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCM - FCK odds: Sådan får du et freebet
næste artikel
Kroatien - Danmark odds: Sådan spiller du risikofrit