comeon nyheder

FCM – FCK odds: Sådan får du et freebet

Det kunne – og det burde måske også have været en tidlig mesterskabsduel i årets Superliga. I stedet er det et slag mellem to storhold i slingrekurs, når sidste sæsons sølvvindere fra FC Midtjylland tager imod de forsvarende mestre fra FC København.

Med vores FCM – FCK odds får du både muligheden for at få et freebet uden indbetaling, samt en række fede odds på kampen fra ComeOn.

FCM - FCK odds, ComeOn match of the week, Superliga odds
©ComeOn

FCM – FCK odds og freebet

Det har i de seneste mange år været en duel om førstepladsen, men i denne omgang er opgøret i 10. spillerunde mellem FCM og FCK et opgør om, hvem der skal være med i top seks – og hvem der skal være udenfor det gode selskab.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvem du skal sætte dit kryds ved, så er der en håndsrækning fra ComeOn, der tilbyder et freebet i forbindelse med ugens kamp – nemlig FCM – FCK.

Denne betting bonus om man vil, får du ved at gøre følgende:

  • Log ind på din ComeOn-konto eller opret dig
  • Placer et pre-matchvæddemål på ugens match of the week til minimum odds 1.50
  • Få et 100% match af din indsats, hvis du taber, op til 100 kr.

Kampagnen løber til og med kampstart søndag den 18. september kl. 19:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Taber du, så modtager du dit freebet, når dit bet er afgjort. Dit freebet er efterfølgende gyldigt i syv dage.

FCM – FCK odds: 3 skarpe spil

Hvad har en bookmaker med dansk licens som ComeOn så på plakaten til sæsonens første møde mellem FCM og FCK? Her har vi samlet tre stærke spil til kampen, som du bør overveje på din tipskupon til weekendens Superliga-kampe. Alle fem er over de 1.58, som det for eksempel kræver i forhold til freebettet fra ComeOn Danmark.

De to klubber har i denne sæson haft svært ved at holde nullet. Derfor: 1.58 på at begge hold scorer.

Selvom defensiverne ikke spiller, så gør offensiven det i Superligaen, hvor de to klubber faktisk er de to mest scorende. Derfor: 1.80 på over 2,5 mål i kampen.

Første halvleg er endt målløs i de seneste fire opgør mellem FCM og FCK. Derfor: 2.15 på et X efter første halvleg.

Ny hos ComeOn? Få 100% op til 1.000 kr.

Som ny oddser hos ComeOn har du lige nu muligheden for at få en ComeOn startbonus på 100% op til 1.000 kr., når du opretter en bruger og laver din første indbetaling.

Din velkomstbonus fra ComeOn og din indbetaling skal du efterfølgende omsætte fem gange hver til minimum odds 1.80, før bonussen kan udbetales.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Oddsene er opdateret torsdag den 15. september kl. 17:45.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCK - Sevilla odds: Spil og få 50 kr. freebet hos Cashpoint
næste artikel
FC Midtjylland - FC København odds: Spil risikofrit