Nyheder fra bookmakeren expekt

United – City odds + tips: Spil risikofrit her

Hvem skal have håneretten i Manchester? Sæsonens første Manchester-derby står for døren, når Manchester United tager imod de engelske mestre og Champions League-mestrene fra Manchester City.

Spil risikofrit på en vinder af Manchester United (1) – Manchester City (2) hos Expekt og få et par stærke Manchester United – Manchester City tips med til dine United – City odds. Få både Manchester United – Manchester City optakt og se, hvordan du kan få et gratis odds hos Expekt.

Manchester United - Manchester City odds, spil risikofrit på United - City hos Expekt

Sådan spiller du risikofrit på dine United – City odds

Expekt er tilbage i Danmark! Og for nye Expekt-spillere venter der nu en mulighed for at spille 500 kr. risikofrit på en vinder af kampen Manchester United – Manchester City.

Du spiller risikofrit på dine United – City odds ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på Expekt via linket herunder
  • Det er kun spillere, der registrerer sig via linket, der kan gøre krav på tilbuddet
  • Opret en Expekt-konto
  • Lav en indbetaling på minimum 500 kr.
  • Spil præcis 500 kr. på at enten Manchester United (1) eller Manchester City (2) vinder på 1X2 (pre-match)
  • Få din indsats tilbage, hvis du taber

Du kan ikke anvende dette tilbud sammen med den normale Expekt velkomstbonus. Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål, der er kvalificerende til dette tilbud. Tilbuddet løber frem til den 29. oktober 2023 kl. 16:30.

Taber du på dit risikofrie bet, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har spildt din odds bonus. Du får din fulde indsats på 500 kr. tilbage inden for 3-5 arbejdsdage efter kampen er afgjort – helt uden omsætningskrav. Vinder du på dit Manchester United – Manchester City odds, så beholder du gevinsten og indsatsen – også helt uden omsætningskrav.

Du skal være opmærksom på, at indbetalinger via Skrill ikke er kvalificerende til dette tilbud. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Manchester United – Manchester City optakt og odds tips

Manchester City har taget sejren i fire af de sidste seks Manchester-derbyer og er også den store favorit, når vi ser på de aktuelle Manchester United – Manchester City odds hos de forskellige online bookmakere.

Vi kommer heller ikke uden om Erling Håland, når i vores Manchester United – Manchester City optakt. Vi har derfor fundet nogle interessante United – City tips på mål af Håland hos Expekt. Husk at disse ikke er kvalificerende og gyldige i forbindelse med det risikofrie spil.

United kommer ind til kampen med tre sejre i træk, inklusiv Champions League-sejren over FC København, hvilket faktisk ikke er sket siden sæsonafslutningen i sidste sæson. Så der er måske lidt optur på vej for Manchester United.

City, ja, de har været mere til at tale med i indledningen af sæsonen, end hvad man måske har forventet. Nederlag til Arsenal, Wolverhampton og Newcastle har betydet, at Guardiolas tropper har tabt tre af de sidste seks kampe.

UdfaldUnited-City odds
Manchester United vinder5.50
Uafgjort4.10
Manchester City vinder1.67
Begge hold scorer1.75
Over 2,5 mål1.71
Over 0,5 mål af Manchester United1.50
Over 1,5 mål af Manchester City1.64
Erling Håland scorer1.61
Rasmus Højlund scorer3.40
Oddsene er opdateret torsdag den 26. oktober kl. 23:00

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Man United - FCK: Odds du ikke må gå glip af
næste artikel
FCK - United: 5 odds du skal spille