cashpoint nyheder

FCK – Sevilla odds: Spil og få 50 kr. freebet hos Cashpoint

Så gælder det den første Champions League-kamp i Parken i snart seks år – helt præcis siden den 22. november 2016, hvor det blev til 0-0 mod FC Porto.

I forbindelse med den FC Københavns første hjemmekamp i årets Champions League, kan du lige nu få et freebet på 50 kr. hos Cashpoint. Se her hvordan du kan få betting bonus og se også, hvordan du kan få en Cashpoint velkomstbonus, hvis du står uden en Cashpoint-konto og gerne vil score et freebet i forbindelse med denne rundes FCK – Sevilla odds.

Cashpoint freebet, FCK - Sevilla odds
©Cashpoint

Sådan får du et freebet på FCK – Sevilla

Cashpoint er en af de online bookmakere, der tilbyder et freebet på midtugens Champions League-kampe – herunder FCK – Sevilla. For at du kan få dette freebet, skal du blot gøre følgende:

  • Log ind eller opret en bruger hos Cashpoint
  • Placer et væddemål på 50 kr. eller mere på Champions League, Europa League eller Europa Conference League-gruppespillet
  • Få dit freebet når dit væddemål er afgjort

Altså, når dit spil er afgjort, så modtager du automatisk et freebet på 50 kr. på din Cashpoint-konto. For eksisterende Cashpoint-spillere med midler på kontoen er der altså tale et freebet uden indbetaling.

Kampagnen løber til og med den 16. september kl. 12:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Ny hos Cashpoint = 5 freebets á 100 kr.

Som ny Cashpoint-spiller kan du lige nu få en velkomstbonus på 100% op til 500 kr. bestående af et freebet for hver 100 kr., som du indbetaler for.

Når du har lavet din indbetaling til din Cashpoint-konto, så skal du spille din indbetaling på sportsbetting til minimum odds 1.50, hvorefter du får dine freebets.

Det betyder, at indbetaler du 500 kr. i forbindelse med din oprettelse af din Cashpoint-bruger og spiller indbetalingen til minimum odds 1.50, så får du et freebet på 100 kr. om ugen i fem uger – altså en indbetaling på 500 kr. giver dig 5 freebets á 100 kr. til en samlet værdi af 500 kr.

FCK – Sevilla odds hos Cashpoint

Hvem er favorit, hvor mange mål regner bookmakerne med, at der bliver scoret i Parken? Det kan du se her, hvor vi har samlet en række af de mest populære odds hos Cashpoint på Champions League-opgøret FCK – Sevilla.

FCK – SevillaCashpoint odds
FCK vinder3.66
Uafgjort3.50
Sevilla vinder2.08
FCK +11.77
Sevilla -13.80
Over 2,5 mål1.89
Under 2,5 mål1.85
Begge hold scorer – Ja1.76
Begge hold scorer – Nej2.00
Korrekt resultat: 1-16.30
Oddsene er opdateret mandag den 12. september kl. 17:15

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester City - Tottenham odds + optakt
næste artikel
FCM - FCK odds: Sådan får du et freebet