comeon nyheder

Manchester City – Tottenham odds + optakt

Hvor meget er der i Tottenham i denne sæson? Kan de spænde ben for mægtige Manchester City i jagten på mesterskabet i Premier League?

Til topopgøret har vi vundet en mulighed for et gratis væddemål hos ComeOn, samt vi ser på både odds og muligheden for en ComeOn bonus, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren.

ComeOn match of the week fodbold odds
©ComeOn

Match of the Week: Spil risikofrit på City – Tottenham

ComeOn er ude med en odds bonus, hvor du har muligheden for at spille 100 kr. risikofrit på Manchester City – Tottenham i forbindelse med deres Match of the Week-kampagne.

Her kan du som ComeOn spiller op til 100 kr. på kampen og få et freebet på 100% af indsatsen op til 100 kr., hvis du taber på dit bet. Dit Manchester City – Tottenham odds skal som minimum blot være på odds 1.50 – så 1-tallet er udelukket her.

Manchester City – Tottenham optakt

Manchester City er ikke bare favoritter, de er store favoritter, når vi ser på oddsene hos de forskellige danske bookmakere. Forventningen er helt klart en Manchester City-sejr hos bookmakerne, når Tottenham kommer på besøg.

City har virket nærmest ustoppelige i denne sæson, hvor den norske målmaskine, Erling Haaland, har bombet løs i Premier League og Champions League.

Når det er sagt, så er Tottenham det første reelle tophold i Premier League, som City møder i denne sæson. Det samme kan man næsten sige, at det gør sig gældende for Tottenham, der trods alt har mødt Chelsea, der som bekendt ikke har været i verdens mest optimale forfatning indtil videre i denne sæson.

Der er derfor lagt op til en styrkeprøve af de helt store, når Manchester City og Tottenham krydser klinger for første gang i denne sæson. Og som et lille p.s. er det værd at huske, at Tottenham faktisk slog City begge gange i sidste sæson.

Står du uden en ComeOn-konto og kunne tænke dig at spille på Manchester City – Tottenham i forbindelse med Match of the Week, så kan du lige nu oprette en ComeOn-bruger og få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

Manchester City – Tottenham odds hos ComeOn

Her kan du hurtigt se en oversigt over de mest populære odds på Manchester City – Tottenham hos ComeOn.

UdfaldComeOn odds
Manchester City vinder1.38
Uafgjort5.75
Tottenham vinder7.50
Over 2,5 mål1.48
Under 2,5 mål2.70
Begge hold scorer (Ja)1.74
Begge hold scorer (Nej)2.10
Dobbeltchance X23.25
Haaland scorer1.66
City vinder og begge hold scorer2.40
Oddsene er opdateret fredag den 9. september kl. 12:30.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Game, set, freebet: Sådan scorer du et freebet på US Open
næste artikel
FCK - Sevilla odds: Spil og få 50 kr. freebet hos Cashpoint